MACFRUT Digital, primul târg virtual internațional dedicat filierei fructelor și legumelor, își așteaptă vizitatorii în perioada 8 – 10 septembrie 2020

MACFRUT Digital, primul târg virtual internațional dedicat filierei fructelor și legumelor, își așteaptă vizitatorii în perioada 8 – 10 septembrie 2020. Evenimentul va prezenta întreaga filieră, incluzând: semințe, noutăți în horticultură & pepiniere, tehnologii de producție, comerț și distribuție, mașini și tehnologii, materiale și echipamente de ambalat, salate ready-to-eat, fructe uscate, logistică și alte servicii. Companiile interesate să participe ca vizitatori se pot înregistra online GRATUIT AICI, unde pot obține pass-ul de acces gratuit in expoziție.

MACFRUT Digital este varianta virtuală a MACFRUT, una dintre cele mai mari expoziții europene dedicată filierei fructelor și legumelor, organizată de Cesena Fiera, cu sprijinul ITA – Agenția Italiană pentru comerț exterior.

Macfrut

Platforma virtuală oferă vizitatorilor oportunități de afaceri deosebite prin facilitarea întâlnirilor cu expozantii italieni din domeniu. În special, participanții vor avea posibilitatea de a:
– explora pavilioanele de produse și vizita standurile expoziției pentru a afla propunerile
companiilor expozante;
– interacționa și întâlni expozanții prin intermediul platformei de întâlniri B2B pentru găsirea de noi parteneri de afaceri;
– participa la forumurile tehnice pentru a afla ultimele noutăți din domeniul horticulturii.

Înregistrare eveniment virtual

Macfrut Digital oferă, de asemenea, informații tehnice multiple, know-how și excelență unică în domeniul producției și al comerțului en-gros și cu amănuntul de legume-fructe, de la echipamente de cultivare, procesare, sortare, ambalare, condimente și plante aromatice/medicinale, sere și irigații, pesticide, îngrășăminte, la fertilizanti, biostimulatori, logistică și servicii.

Sunt așteptați să participe: category manager/buyer, persoane de decizie (director general, director import/achiziții) din marea distributie, retaileri de legume-fructe proaspete și uscate, HoReCa, importatori, distribuitori, grosiști  reprezentând sectoarele target ale expoziției.

Fiecare vizitator se va putea conecta pe parcursul celor trei zile ale târgului virtual și va putea participa folosind propriul dispozitiv electronic (laptop, smartphone, tabletă, pc).

Companiile interesate să participe ca vizitatori se pot înregistra online GRATUIT AICI, unde pot obține pass-ul de acces gratuit in expoziție.

Credențialele de acces sunt necesare pentru a putea avea acces in expoziție și a vizita standurile virtuale ale expozanților. Vor putea, de asemenea, să fie stabilite direct, în timp real, întâlniri B2B cu expozanții în zilele de 8 – 9 – 10 septembrie 2020.

MACFRUT

Macfrut este unul dintre cele mai importante târguri internaționale pentru profesioniștii care activează în sectorul fructelor și legumelor. Ediția Macfrut 2019 a însemnat:
• 55.000 de metri pătrați de spațiu expozițional
• 8 pavilioane
• 1.000 de expozanți
• 43.500 de vizitatori, dintre care 25% au fost vizitatori internaționali

Informații suplimentare legate de Macfrut Digital puteți obține și contactând:

ICE – Agenzia per la Promozione all’estero el’Internazionalizzazione delle imprese italiane – Ufficio di Bucarest, Sectia Promovare Schimburi – Ambasada Italiei.
Tel. 004 021 211 42 40 – 0728 313307
eventi.bucarest@ice.it
www.ice.it/it/mercati/romania 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *