Magister deschide Școala de Vară

În luna august 2012, Magister, furnizor de soluții complete hard-soft pentru retail, își invită clienții, utilizatori ai platformei software SmartCash, să participe la o serie de 4 workshopuri cu participare gratuită, ce se vor desfășura în fiecare zi de vineri a acestei luni, respectiv 10, 17, 24 și 31 august, între orele 10:00 și 13:00, în magazinul-școală din str. Wilhelm Filderman nr. 12, sector 3, București.

Magister a lansat programul gratuit Școala de Vară Magister pentru a veni în întampinarea utilizatorilor SmartCash. Specialiștii Magister vor răspunde la întrebările și nelămuririle survenite din exploatarea programului, explicându-le utilizatorilor fiecare funcție în mod practic, pe echipamente reale, în magazinul-școală Magister.

„Perioada de vară oferă retailerilor un răgaz binevenit înaintea sezonului aglomerat din toamnă. De aceea ne-am gândit să oferim clienților noștri, în această perioadă, oportunitatea de a-și instrui gratuit personalul în utilizarea platformei software SmartCash RMS lansând programul „Școala de Vară Magister”. Mulțumită investiției în magazinul-școală amenajat la sediul nostru, avem acum posibilitatea de a simula procesele comerciale exact ca în magazinele reale, utlizând cea mai modernă tehnologie disponibilă în retail. Sperăm ca inițiativa noastră să le ofere clienților Magister un avantaj competitiv prin exploatarea soluției software SmartCash RMS la întregul său potențial”, a declarat dl. Dor-Bujor Pădureanu – Director General Magister.

Participanții la Școala de Vară Magister pot propune teme de discuție și adresa întrebări pe www.smartcash.ro/forums.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,090 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Magister deschide Școala de Vară
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Interesant, e bine de stiut.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: