Azi se deschide Mega Image Corbeanca

Dupa deschiderea a 14 noi locatii in anul 2010, in perioada Ianuarie -Septembrie, Mega Image continua sa se extinda in imprejurimile Bucurestiului.

Din 4 Noiembrie retailerul va inaugura primul magazin Mega Image din comuna Corbeanca, situat pe DN1, la intersectia cu soseaua ce duce spre Corbeanca, langa fostul complex Prisma (viitorul magazin Hornbach).

Magazinul va avea o suprafata de peste 1.000mp, cu o sortimentatie ce va depasi 8.000 de produse, incluzand produsele proaspete, produse de panificatie coapte in magazin, pui la rotisor precum si produsele specifice marca proprie. Clientii vor avea la dispozitie parcare proprie, in fata magazinului.

Fondata in 1995, Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

Compania detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Red Market- un low cost supermarket ce se bazeaza pe costuri reduse si simplitate, lansat pe piata din Romania in decembrie 2009.

In prezent, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua cuprinde 65 de magazine, dintre care 11 Red Market si activeaza in Bucuresti (inclusiv Ilfov), Ploiesti, Constanta, Brasov si Targoviste.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *