Maine se deschide un nou magazin dm in Bucuresti

Maine, 09 decembrie 2010,  dm drogerie markt va deschide a 35-a filiala la nivel national si a 7-a din Bucuresti, in Piata Agroalimentara Crangasi, mai exact pe Calea Crangasi nr. 29.

In prezent dm are 34 de magazine deschise in Timisoara (2), Bucuresti (Vitan, Berceni, Militari, Pantelimon, Nasaud, Unirii), Galati, Deva, Cluj Napoca (2), Arad (3), Constanta (2), Braila, Oradea (2), Targu-Mureş (2), Pitesti, Resita, Buzau, Lugoj (jud. Timiş), Sibiu, Baia Mare, Brasov, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Bistrita, Giurgiu si Turda.

Holding-ul dm drogerie markt GmbH, avand in prezent peste 2.400 filiale in Europa, a incheiat anul fiscal 2009/2010 cu o cifra de afaceri de 5,647 miliarde euro. Partea austriaca (Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Romania, Bulgaria) a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 8,82 % comparativ cu anul fiscal anterior.

“Anul acesta a fost dedicat atat consolidarii organizationale cat si cresterii ritmului de extindere a retelei dm din Romania. Si anul 2011 va sta sub semnul noilor deschideri, iar notorietatea castigata in ultimii trei ani de activitate pe piata din Romania ca firma stabila, de incredere, cu o strategie de dezvoltare pe termen lung si un concept bun, ne face un partener ideal de afaceri.” declara Mag. Milan RADIN M.B.A., director general dm drogerie markt Romania.

2performant.com

Un comentariu la „Maine se deschide un nou magazin dm in Bucuresti”

  1. buna ziua! ma numesc linta viorica si vreau sa stiu unde se depun cv-urile pentru magazinul dumneavoastra din pitesti. va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *