Masterclass on Tour – cel mai mare eveniment de digital & social marketing din Europa

Masterclass on TourÎn perioada 19-20 septembrie 2013, la Dublin, va avea loc “Masterclass on Tour”, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul marketingului digital și social media din Europa. În România, accesul la eveniment este facilitat de asociația IAB România.

Reprezentanții celor mai puternice companii digitale la ora actuală – Facebook, Twitter, Google, HubSpot, Marketo, Acquia și LinkedIn – vor susține în Irlanda 7 workshopuri intensive a câte 90 de minute. Grupele de participanți vor participa prin rotație la fiecare din aceste seminarii. La eveniment, sunt așteptați specialiști în marketing, social media și comunicare digitală din întreaga Europă.

Masterclass-ul va furniza informații importante despre:

• cum ajută digital & social media marketing strategia de dezvoltare și comunicare a companiei;

• cum poate fi maximizată performanța de business prin utilizarea acestor canale;

• cum se poate susține și încuraja implicarea angajaților în companie prin canalele de social media.

Programul este destinat specialiștilor în Marketing, PR, Advertising, Digital Marketing si e-Commerce (atât din partea agentiilor, cât și a clienților), care doresc să integreze cât mai eficient un plan de social media marketing în strategia de business. Participanții vor primi un certificat de participare semnat de toate cele 7 companii organizatoare.

Costul total al seminariilor și workshopurilor din cadrul Masterclass on Tour este de 1.495 de euro si include toate cheltuielile aferente (transport, cazare, mesele principale). În România, accesul celor interesați la eveniment se poate face prin intermediul IAB România, care oferă în exclusivitate membrilor săi un discount de 500 euro la taxa de participare.

Înscrierile se fac până la data de 22 august. Mai multe informații despre programul evenimentului găsiți aici: http://masterclassontour.com/marketing-en/.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Masterclass on Tour – cel mai mare eveniment de digital & social marketing din Europa
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: