Mega image inaugureaza inca trei magazine in aceasta saptamana

In aceasta saptamana reteaua Mega Image, apartinand companiei belgiene Delhaize Group, anunta trei inaugurari de magazine: doua in Bucuresti si una in Targoviste.

Astfel, maine, 15 decembrie 2010, se deschide magazinul MEGA IMAGE MUNTENIA, situat in Bulevardul Independentei , nr.2 , din Targoviste, Judetul Dambovita. Este primul magazin Mega Image din Targoviste, in oras existand si un magazin Red Market, apartinand aceluiasi retailer.

Pe data de 17 decembrie 2010 se vor deschide inca doua magazine in Bucuresti: MEGA IMAGE GLORIA de pe Strada Baba Novac , Nr.25, Sector 3 si  MEGA IMAGE DAMBOVITA, situat pe Calea Vitan, Nr.126, Sector 3.

Compania detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Red Market- un low cost supermarket ce se bazeaza pe costuri reduse si simplitate, lansat pe piata din Romania in decembrie 2009. In prezent, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti.

Prin aceste deschideri, reteaua Mega Image ajunge la un total de 70 de magazine, dintre care 12 Red Market si activeaza in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Constanta, Brasov, Targoviste si Gaiesti, Jud. Dambovita.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega image inaugureaza inca trei magazine in aceasta saptamana

Spune-ți părerea

  1. mega image il recomand la toata lumea

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: