Mega Image preia doua magazine Primavara

Consiliul Concurentei a anuntat azi pe site-ul institutiei ca analizeaza operatiunea de concentrare economica prin care reteaua de origine belgiana Mega Image preia controlul a doua magazine apartinand retailerului autohton Can Serv, societate care administreaza magazinele Primavara.

Autoritatea de concurenta va evalua preluarea din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind concentrarile economice.

Atat Mega Image cat si Can Serv activeaza pe piata de retail din Romania prin magazine de tip supermarket.

Dupa cateva inchideri succesive de magazine, Can serv are la ora actuala un numar de 7 magazine Primavara, 4 in capitala si 3 in tara.

Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Red Market- un low cost supermarket ce se bazeaza pe costuri reduse si simplitate, lansat pe piata din Romania in decembrie 2009. La ora actuala sunt deschise 67 de magazine, dintre care 12 Red Market ce activeaza in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Constanta, Brasov, Targoviste si Gaiesti, Jud. Dambovita.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image preia doua magazine Primavara
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: