METRO Cash & Carry România sărbătorește din nou „Il Gusto D’Italia”

Astăzi, 17 mai 2012, în magazinul METRO Băneasa, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a doua ediții Il Gusto D’Italia, un eveniment dedicat culturii și gastronomiei italiene. Astfel, METRO Cash & Carry România sărbătoreşte, şi în acest an, Ziua Naţională a Italiei, cu ocazia Festivalului Italian. La deschidere au participat Directorul General METRO, domnul Dusan Wilms, Directorul General al Institutului Italian pentru Comerț Exterior, domnul Mario Iaccarino și ambasadorul Italiei la Bucuresti, Excelența Sa Mario Cospito.

Toți trei s-au declarat mulțumiți de colaborarea de până acum și își propun pentru anul viitor ca acest eveniment de promovarea a produselor italiene în rândul românilor să aibă un succes și mai mare.

Evenimentul Il Gusto d’Italia se desfășoară în cele mai importante magazine METRO, în perioada 17-30 mai, timp în care clienții pot degusta numeroase sortimente din gastronomia italiană. Totodată, pe rafturile METRO vor fi disponibile peste 700 de produse italiene din sectorul agro-alimentar.

Toți cei prezenți la lansare s-au delectat cu un moment de flair oferit de barmanii de la Bar Session și au gustat din preparatele italiene pregătite de echipa de bucătari a magazinului.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *