Next_Capitall

Metro Punct si in Targoviste

Metro Cash & Carry Romania deschide maine, 15 decembrie 2010, al patrulea magazin METRO Punct din Romania, in Targoviste, str. I. C. Brătianu, nr. 53. Compania a mai deschis, in acest an si alte centre de distributie METRO Punct la Satu Mare, Piatra Neamt si Buzau.

Magazinele METRO Punct sunt centre cash & carry de dimensiuni mai mici decat unitatile METRO Cash & Carry obisnuite, fiind destinate, cu precadere, clientilor revanzatori. Decizia dezvoltarii acestui nou format a fost luata ca urmare a nevoii de adaptare la perspectivele noi ale pietei.

„Ideea unui METRO Punct este aceea de a oferi clientilor nostri profesionisti un sortiment de baza, de care au nevoie zilnic, pentru a le facilita proximitatea si usurinta de a se aproviziona zilnic din acelasi loc si de a-si putea face afacerile intr-un mod foarte civilizat. Pe o suprafata de aproximativ 1.850 metri patrati, METRO Punct comercializeaza peste 3.000 de articole cu un rulaj mare – alimente de baza, conserve, bauturi, produse cosmetice etc. – intr-un mix de produse adaptat nevoilor locale, la preturi identice cu cele din magazinele METRO Cash & Carry Romania. De altfel, vor putea fi achizitionate articolele sub marca proprie special create pentru clientii revanzatori, anume Aro, Fine Food, Sigma”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry Romania.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Metro Punct si in Targoviste

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: