MiniMax Discount deschide doua noi magazine

Reteaua de magazine tip discount MiniMax Discount a anuntat ca va deschide azi si maine doua noi magazine in orasele Brasov si Turda, Jud. Cluj, ajungand astfel la un numar total de 40 de magazine in toata tara.

Daca magazinul din Brasov este o constructie noua, pe concept stand-alone, magazinul din Turda este rezultatul reamenajarii unui spatiu situat la parterul complexului comercial Winmarkt Big.

Magazinul de la Brasov are o suprafata de vanzare de 948 mp iar investitia se ridica la 750.000 euro. Magazinul din Turda are o suprafata de vanzare de 545 mp si a fost reamenajat cu o investitie de 250.000 Euro.

Magazinele reprezinta spatii comerciale moderne, echipate conform standardelor europene, in sistem de autoservire, cu 4 case de marcat si, in medie, 25 de locuri de parcare.

Programul de functionare a magazinelor va fi de luni pana sambata, intre orele 8-22 si duminica, intre orele 8-20.

Lantul de magazine MiniMax Discount este controlat de Mercadia Holland BV, compania de retail a omului de afaceri Dinu Patriciu. Pana la preluarea de catre Mercadia, actionariatul miniMax a fost alcatuit din grupul austriac Real4You si doua persoane fizice, Rainer Exel si Andreas Kämpf.

Grupul Mercadia Holland BV detine pachetele majoritare ale companiilor MIC.RO Retail, BET CAFE ARENA si iLearn. Mic.ro Retail si-a inceput activitatea pe piata romaneasca de retail in aprilie, prin lansarea unei retele de magazine de proximitate.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *