O nouă ediție a evenimentului Iepurașul la Masca, joi, 17 aprilie

Teatrul Masca vă invită Joi, 17 aprilie, începând cu ora 16.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72 (Militari) la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. Este pentru al 4-lea an consecutiv când revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului şi se implică în organizare.

IMG-1386

„De nouă ani sărbătorim împreună Paștele, evenimentul fundamental al creștinismului, cu semnificațiile și farmecul său. Este modul nostru de a vă aminti că trebuie să ne întoarcem la tradiții ori de câte ori avem ocazia și că este momentul în care avem nevoie să fim împreună și să ne bucurăm din plin de frumusețea oamenilor care ne înconjoară!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Încondeierea ouălor în Joia Mare la Teatrul Masca este deja o tradiție printre locuitorii cartierului. Împreună, ca o mare familie, actori, copii, părinţi şi bunici încondeiază ouă de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le primesc de la teatru.

În cadrul unui eveniment interactiv, copiii află simbolistica ouălor de Paște și a vopsirii acestora (mormântul purtător de viața al lui Iisus Hristos care s-a deschis la Învierea Sa), precum și legendele legate de aceasta mare sărbătoare a creștinătății.

Intrarea la eveniment este liberă. Harta

Cu sprijinul magazinului cora Lujerului, Alex&Comp și Polyrom Impex.

 

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *