O nouă ediție a evenimentului Iepurașul la Masca, joi, 9 aprilie, cu sprijinul retail-FMCG.ro

Teatrul Masca vă invită Joi, 9 aprilie 2015, începând cu ora 11.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72 (Militari) la cea de-a 10-a ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. Este pentru al 5-lea an consecutiv când revista retail-FMCG.ro este co-organizator şi partener media al evenimentului.

IMG-8406

„De 10 ani sărbătorim împreună Paștele, evenimentul fundamental al creștinismului, cu semnificațiile și farmecul său. Este modul nostru de a vă aminti că trebuie să ne întoarcem la tradiții ori de câte ori avem ocazia și că este momentul în care avem nevoie să fim împreună și să ne bucurăm din plin de frumusețea oamenilor care ne înconjoară!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Încondeierea ouălor în Joia Mare la Teatrul Masca este deja o tradiție printre locuitorii cartierului. Împreună, ca o mare familie, actori, copii, părinţi şi bunici încondeiază ouă proaspete şi ouă de lemn cu vopseluri şi alte ustensile pe care le primesc de la teatru.

Circa 600-700 de copilaşi – mare parte dintre ei prieteni vechi ai Teatrului Masca din cartierul Militari – vin an de an în curtea teatrului alături de părinţi şi bunici, să participe la tradiţia de a vopsi ouă, în Joia Mare. În cadrul unui eveniment interactiv, copiii află simbolistica ouălor de Paște și a vopsirii acestora (mormântul purtător de viața al lui Iisus Hristos care s-a deschis la Învierea Sa), precum și legendele legate de aceasta mare sărbătoare a creștinătății.

Intrarea la eveniment este liberă (harta).

Cu sprijinul retail-FMCG.ro, magazinului cora Lujerului și Polyrom Impex.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *