Next_Capitall

O premieră în România – Târgul și Seminarul Uleiului de Palmier

Consiliul Malaezian al Uleiului de Palmier anunţă organizarea pentru prima dată în România a evenimentului POTS 2012 (Malaysia Romania Palm Oil Trade Fair and Seminar), care va avea loc marţi, 18 septembrie 2012, la hotelul JW Marriott din Bucureşti.

Târgul şi Seminarul Uleiului de Palmier constituie cel mai important eveniment destinat industriei uleiului de palmier, conferinţa urmând să reunească peste 250 de invitaţi din ţări precum Malaezia, România, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Moldova şi alte ţări din teritoriul European.

Printre invitați se vor număra Ministrul Industriei Plantaţiilor şi al Bunurilor de Larg Consum din Malaezia – Hon Tan Sri Bernard Dompok, Preşedintele Consiliului Malaezian al Uleiului de Palmier – Dato’ Lee Yeow Chor, Ambasadorul Malaeziei în România – H.E. Dato’ Nik Mustafa Kamal Nik Ahmad.

De asemenea, la eveniment vor fi prezenți reprezentanţi ai industriilor convergente uleiului de palmier, autorităţi, membrii ai camerelor de comerţ, distribuitori, furnizori, cercetători vor fi prezenţi la POTS România 2012.

POTS 2012 are ca principal scop prezentarea beneficiilor uleiului de palmier, atât pentru industria alimentară, dar şi pentru alte industrii precum cea cosmetică, farmaceutică sau a combustibililor bio. Organizat pentru prima dată în anul 2006, POTS a fost prezent în ţări precum China, India, Pakistan, Rusia, Egipt, Bangladesh, America, dar mai ales în orasul de origine, Kuala Lumpur din Malaezia.

Un alt obiectiv al evenimentului este acela de a genera informaţii în legătură cu avantajele nutritive ale uleiului de palmier, dar şi beneficiile utilizării acestuia în aproape toate industriile, de a stabili relaţii cu furnizorii, cumpărătorii şi consumatorii finali prin concretizarea în relaţii de business în zona Europeană, prin construirea unei platforme de interacţiune care să deservească interese comune.

Programul târgului şi al conferinţei poate fi consultat aici.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » O premieră în România – Târgul și Seminarul Uleiului de Palmier
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] şi Seminarul Uleiului de Palmier constituie cel mai important eveniment destinat industriei uleiului de palmier, conferinţa urmând să reunească peste 250 de […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: