Profită de oferta 1 + 1 gratuit pentru ecomTEAM 2020, evenimentul anului în eCommerce!

ecomTEAM 2020, evenimentul anului în eCommerce, ce va avea loc în perioada 31 martie – 1 aprilie 2020, la Hotel Kronwell, Brașov, anunță noi speakeri de top precum și Oferta de participare 1+1 Gratuit. Publicația retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului ecomTEAM.

ecomTEAM

Astfel, pe lângă invitatul special Rok Hrastnik, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din eCommerce la nivel regional, ecomTEAM va reuni un line-up impresionant de speakers: Florin Filote – eMAG, Cristi Movilă – Vtex, Adrian Mihai și Cornel Morcov – FAN Courier dar și Mădălina Pangrate – Google, Cristian Ignat – Aggranda, Robert Trandafir – Gun Media, Sorin Drăghici și Mihai Vînătoru – DWF, Kiril Dinov – Retargeting.biz, Ioana Georgescu – Atu Tech sau Daniel Crăciun – Lensa.

Alături de cei menționați anterior, vom discuta despre roboți inteligenți și inteligență artificială care poate ajuta la ușurarea proceselor din cadrul companiilor, probleme și soluții de SEO, dar și provocări de business “de zi cu zi”.

Profită acum de Oferta 1+1 – la un bilet cumpărat, ai un bilet Gratuit!

De 10 ani, ecomTEAM reprezintă teambuilding-ul eCommerce-ului românesc, iar la aniversarea unui deceniu de existență, evenimentul aduce în atenția auditoriului elemente interactive pentru businessul tău:

– “eCom Stories”, un format în care tineri antreprenori și manageri vorbesc despre afacerile la care pun umărul, reușite și provocări, participanții putând dezbate în timp real cu aceștia.

– Gemius va prezența în exclusivitate la ecomTEAM un studiu revelator pe piață locală, ce va atinge subiecte precum: ce influență reală are advertising-ul, sub diferitele sale aspecte, asupra cumpărătorilor, dar și cât de mult influențează…influencerii decizia de achiziție; la ce criterii se uită clienții când decid să achiziționeze, dar și de ce lasă produsele în coș, nefinalizând comanda. Gemius va prezența și la ce se uită clienții la nivel vizual când deschid pagina unui magazin online, dar și când și cum preferă ei să cumpere.

A doua zi a evenimentului este una dedicată workshop-urilor hands on:

– Construirea unui business scalabil și sustenabil: unified commerce;
– Noutăți SEO 2020, algoritmi noi de la Google
– SEO pentru Smart eCommerce
– Problem solving
– Campanii Pay per Click care convertesc în 2020: Sfaturi practice Google și Facebook ADS.

Unde?

Anul acesta, ecomTEAM va beneficia de o locație de patru stele, Hotel Kronwell, Brașov, iar în cadrul evenimentului participanții vor putea descoperi un pavilion expo și vor lua parte la o zona specială de networking, cu sfaturi pentru cei interesați de comerțul online.

Publicația retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului ecomTEAM.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *