Online & Digital Summit, un eveniment dedicat retailului alimentar online

Aflat la cea de-a cincea ediţie, evenimentul Online & Digital Summit organizat de IGD, a devenit o oportunitate remarcabilă pentru business-urile din retailul alimentar online.

online cartPentru două zile, vor fi prezenţi la eveniment comercianţi din zona de retail alimentar online, furnizori şi oameni de Social Media.

Credit Foto: shutterstock.com

Vor fi şi sesiuni de breakout, permiţând participanţilor să aibă o experienţă unică la eveniment, prin sesiuni de networking unde partenerii comerciali se pot întâlni şi pot discuta despre subiectele comune din industrie.

Online-ul oferă posibilităţi semnificative în orice domeniu şi este preconizat a avea cea mai rapidă creştere în următorii cinci ani, atât procentual, cât şi din punct de vedere al cifrei de afaceri.

Până în 2021, 9% din totalul vânzărilor de produse alimentare vor fi efectuate online, în comparaţie cu 5,8 %, cât este în prezent.

Pentru toţi cei care au o afacere în desfăşurare, Online & Digital Summit 2016 este locul pentru a identifica noi oportunităţi în retail-ul online, dar şi pentru a construi şi perfecţiona afacerea actuală.

La ediţia precedentă, au fost prezente 213 Companii britanice şi 58 de Companii Internaţionale. În acest an, Online & Digital Summit va avea loc în perioada 13 – 14 Oct 2016, în Londra.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *