Parteneriat RENAULT România – real Hypermarket pentru reînnoirea integrală a parcului auto

Grupul RENAULT România, care comercializează mărcile Renault şi Dacia, a semnat astăzi, 22 februarie 2011, un parteneriat cu compania real Hypermarket România care are ca obiect reînnoirea integrală a parcului existent de vehicule. Acoperirea parcului auto necesar pentru compania real urmează a fi realizată prin livrări eşalonate de autoturisme Renault pe tot parcursul anului 2011.

Modelele din portofoliul grupului figurează printre cele mai fiabile vehicule de pe piaţă răspunzând prin dotări şi confort cerinţelor tuturor clienţilor de flotă. Gama actuală se adresează tuturor solicitărilor unei companii cum este real de la vehicule mici, de distribuţie şi până la vehicule de statut sau Top Management.

Vehiculele vor fi achiziţionate în sistem Leasing Operaţional prin Renault Finance, membră a Grupului Renault Romănia, companie care va asigura şi managementul flotei.

„Prin acest parteneriat cu RENAULT România, real Hypermarket işi manifestă încrederea faţă de produsele comercializate de Grupul Renault. Fiabilitatea, costurile de întreţinere, raportul echipamente-preţ şi imaginea modelelor pe care le comercializăm au fost argumentele care au stat la baza alegerii pe care compania real Hypermarket o face astăzi ”, a declarat Fabrice Cambolive, administrator unic Renault-Nissan România SRL.

“Am dorit să încheiem un parteneriat cu o companie care figurează printre protagoniştii de prim rang ai peisajului automobilistic intern şi  internaţional şi care acoperă pe piaţa românescă o sferă completă de activităţi: producţie, design, inginerie, post-vânzare şi soluţii de finanţare. Grupul Renault Romania indeplineşte cu precădere aceste cerinţe iar mărcile şi modele  din portofoliul grupului, prin  fiabilitate, rezistenţă şi confort, corespund nevoii noastre de reînnoire a parcului auto, cu costuri scăzute şi servicii de calitate”, a declarat Michel Lamoot Director General real România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Parteneriat RENAULT România – real Hypermarket pentru reînnoirea integrală a parcului auto

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: