Tchibo Coffee Service, Cramele Recaș, Perla Harghitei, Siviero Maria și Managis Bio sunt partenerii evenimentului EXPO DIY 2022 – Smart Green Home (29 – 30 iunie)

Tchibo Coffee Service, Cramele Recaș, Perla Harghitei, Siviero Maria și Managis Bio sunt partenerii evenimentului EXPO DIY 2022 – Smart Green Home (29 – 30 iunie), evenimentul expozițional dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe produse și soluții ecologice, organizat de publicația BricoRetail.ro, ce va avea loc la București, la Combinatul Fondului Plastic, în perioada 29 – 30 iunie 2022.

EXPO DIY 2022

Wine Partner: Cramele Recaș

Cramele Recaș este cel mai mare producător de vinuri din România conform cifrei de afaceri, precum și cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din țară. Vinificatorii Cramelor Recaș, Hartley Smithers și Nora Iriarte, au fost incluși în 2020 în lista celor mai buni 100 de la nivel mondial (conform The Drinks Business UK). Pasiunea și cunoștințele lor, alături de determinarea întregii echipe de la cramă, dau naștere în fiecare an unor vinuri apreciate cu numeroase medalii și distincții atât la nivel local, cât și internațional.

La Cramele Recaș, natura rămâne principala resursă în jurul căreia compania își ghidează activitățile recoltă după recoltă. Din acest motiv, inițiativele precum instalarea unei centrale fotovoltaice la cramă, dublarea capacității stației de epurare, obținerea certificării vegane pentru toate vinurile produse sau înnoirea a 68% din flota auto a forței de vânzări cu mașini electrice și hibride reprezintă câteva dintre activitățile care fac din responsabilitatea socială un obiectiv strategic pentru Cramele Recaș.

Cafeaua Oficială a evenimentului: Tchibo Coffee Service

Tchibo Coffee Service oferă soluții complete pentru cafea, ceai, pudră de ciocolată și echipamente pentru prepararea cafelei pentru OOH (HoReCa, Vending și Office).

Snack Partner – Managis Bio

Compania clujeană Managis Bio, importatorul și distribuitorul național de produse alimentare și cosmetice ecologice, este unul dintre cei mai importanți jucatori din piața produselor bio din România cu o largă ofertă de produse bio, alimente pentru adulţi şi copii, alimente dietetice bio fără aditivi şi produse bio fără gluten.

Conceptul Managis Bio are un mesaj simplu, dar eficient prin intermediul căruia compania își propune să aducă produsele ecologice mai aproape de consumatorii care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos, cu viziunea de a inspira familiile și copiii să se reconecteze cu natura și cu energia sănătoasă, aducând doar produse de calitate, certificate ecologic și mai ales gustoase.

Partener de răcorire: Siviero Maria

Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria. Născut în zona Romagna, el și-a dorit că rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe.

Și a reușit!

Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria care ajung în toată lumea, sunt umplute și decorate manual de maeștri gelatieri.

În România brandul este distribuit în exclusivitate prin intermediul companiei Maresi Foodbroker SRL.

Refreshment Partner: Perla Harghitei

Perla Harghitei S.A., îmbuteliatorul apelor minerale Perla Harghitei, Tiva Harghita, Cristalina şi a băuturilor răcoritoare carbogazoase Allegria, este al treilea producător de apă minerală naturală, ca mărime, din România.

Apa minerală Perla Harghitei este o minune a naturii: fără intervenţie umană, apa minerală este microbiologic pură şi perfect echilibrată. Pentru a păstra această calitate, tratăm produsele noastre cu mare grijă – de la sursă până la îmbuteliere.

Datorită creșterii populației mondiale și a altor factori, tot mai puțini oameni beneficiază de apă potabilă. Problema apei poate fi rezolvată prin creșterea producției, o distribuție mai bună și nerisipirea resurselor deja existente. Din acest motiv, apa este o resursă strategică pentru multe țări.

Apa potabilă este mai valoroasă decât oricând în istoria noastră, fiind folosită extensiv în agricultură și industrie, și primește din ce în ce mai multă atenție pentru a fi folosită judicios pentru generațiile viitoare.

Prin puritatea unei ape inţelegem lipsa substanţelor poluante, respectiv a acelor substanţe nedorite, provenite din activităţile industriale sau agricole. Spre deosebire de celelalte ape potabile, îmbuteliate sau din reţea, care sunt supuse unor proceduri de tratare şi care pot conţine cantităţi mici de substanţe poluante, în apele minerale naturale acestea lipsesc cu desăvarşire.

Mineralele reprezintă cei mai importanţi nutrienţi ce asigură buna funcţionare a organismului uman. Prin simplul consum al unor ape minerale naturale, se poate asigura parţial sau total, necesarul zilnic de minerale al organismului.

Expozanți & vizitatori EXPO DIY 2022 – Smart Green Home

Expoziția adună în cele două zile, în același loc, expozanți din România și din alte tări și specialiști din industrie precum:

 • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online), inclusiv din retailul FMCG, acei retaileri care au categorii de produse DIY
 • directori de achiziții din companii DIY de import și distribuție,
 • directori de marketing și vânzări din companii DIY de import și distribuție,
 • proprietari de business,
 • top managers companii din domeniu

Buyerii care au confirmat prezența la eveniment

Pe lângă furnizorii de produse și soluții ecologice, expozanții sunt și producători/ furnizori de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening cuprinzând categorii precum:

 • home & deco
 • home & garden
 • power tools
 • bricolaj
 • hardware
 • materiale de construcții și finisaje
 • instalații (apă, gaz, electrice)
 • produse electrice
 • echipamente de protecție si echipamente de siguranță
 • mobilă și accesorii
 • produse de menaj
 • produse din plastic etc

Lista completă de expozanți la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home

EXPO DIY 2022 – Smart Geeen Home

EXPO DIY 2022 –  Smart Green Home este un eveniment expozițional organizat de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *