PENNY MARKET a deschis la Huedin magazinul cu numărul 125

Bucureşti, 17 MAI 2012 – REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a deschis la Huedin (judeţul Cluj) cel de-al 125-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 131 din reţeaua sa.

Noul magazin din Huedin este situat în strada Horea nr. 36, are o suprafaţă de vânzare de cca. 780 m2 şi dispune de 69 locuri de parcare.

La nivel naţional, Rewe România a creat – pâna în prezent – peste 2.600 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Huedin au fost create – la nivel local – 15 locuri de muncă suplimentare.

Noul magazin va oferi clienţilor o gama variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-preţ. Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare în sortiment având-o produsele alimentare. Totodată, noul magazin va avea un sortiment bogat de mărci proprii, atât nţtionale cât şi internaţionale, produse de calitate superioară la preţuri foarte avantajoase.

Locuitorii din Huedin vor avea la dispoziţie o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile într-un ambient deosebit şi în timp foarte scurt. Compartimentarea clară pe grupe de produse facilitează orientarea clienţilor.

Un punct forte îl reprezintă raionul de produse proaspete.

Penny garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospetimea produselor la cele mai bune preţuri. De asemenea, clienţii se vor putea bucură zilnic atât de un sortiment variat de carne proaspată – marcă proprie – cât şi de raionul de brutărie, unde vor putea achiziţiona specialităţi de pâine şi patiserie proaspăt coapte în magazin.

Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi va întâmpina săptămânal clienţii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare, ca de exemplu: articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetarie, articole de joacă şi de sezon.

2Performant

Un comentariu la „PENNY MARKET a deschis la Huedin magazinul cu numărul 125”

  1. Pingback: PENNY MARKET- la Huedin | Oferte Speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *