ZaharulOradea

Peste 1000 de participanți și 150 de speakeri la Business Days Timișoara: 31 martie – 1 aprilie

În zilele de 31 martie și 1 aprilie 2015 cel mai mare eveniment de business din România, Business Days vine la Timișoara, locul în care va celebra 5 ani de existență. Peste 1.000 de participanți și 150 de speakeri sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara să răspundă provocărilor pieței zonale de afaceri.

BUSINESS DAYS - TIMISOARA - MACHETA REVISTALaszlo Pacso, fondator şi coordonator proiecte Business Days susține că: „anul acesta este un an special pentru noi, pentru că ne aflăm în acel moment, când proiectul trece de la național la internațional și este, în același timp anul în care atenția noastră se mută de la progres la excelență. Este anul în care depunem eforturi mari pentru creșterea calității și eficienței activității noastre. Este anul în care ne propunem ca Business Days să devină un standard de calitate în organizarea de evenimente de business atât în România, cât și la nivel global”.

Ediția de anul acesta de la Timișoara reunește atât specialiști, cât și practicieni din diverse domenii care vin cu răspunsuri și soluții la problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri din regiune. Orașul de pe Bega celebrează Business Days prin organizarea, în premieră a unui studio live, în care, pe toată durata evenimentului se vor transmit prin live-streaming online o serie de emisiuni, dezbateri, mese rotunde, interviuri ​cu oamenii de afaceri din regiune, speakeri și personalități din mediul de business național, cu scopul de a radiografia cât mai exact caracteristicile mediului de business local și regional.

Astfel, în noua paradigmă a dezvoltarii pe termen lung, câteva direcții pot face diferența:

·       ​Inovația a fost și rămâne un puternic factor de diferențiere pe piață

·       generarea de schimbări sociale pozitive cu impact direct asupra comunității aduce valoare adăugată

·       integrarea perspectivei ecologice și etice ​în dezvoltarea noilor afaceri pentru dezvoltarea durabilă a viitorului.

Încă din anul 2012 Business Days a introdus în strategia de organizare a evenimentului și efectuarea unor interviuri și studii de piață înainte de fiecare eveniment cu scopul de a înțelege cât mai bine nevoile, provocările și problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri din regiunea respectivă. Sunt interesante concluziile cercetării de anul acesta, realizată pe un eșantion de 150 de manageri, antreprenori și profesioniști din regiunea din jurul Timișoarei:

– preocuparea ANTREPRENORILOR este centrată pe creșterea numărului de clienți, pe creșterea vânzărilor, pe îmbunătățirea relației cu clienții, pe fidelizarea clienților existenți, în plan secund pe dezvoltarea abilităților de marketing, comunicare, PR, folosirea eficientă a mediului online, mobile și social media și abia pe planul al treilea se situează nevoia de a găsi soluții pentru atragerea de finanțare sau atragerea talentelor în organizație

– preocuparea MANAGERILOR din regiune este centrată, în primul rând pe îmbunătățirea comunicării, a abilităților de leadership, conducerea echipei, pe modalități eficiente de atragerea talentelor în echipă, pe creșterea implicării acestora, pe motivarea lor și altfel decât strict pecuniar, pe stimularea creativității și a inovației în echipă, pe plan secund sunt îmbunătățirea abilităților de planificare, organizare, management al timpului, luarea deciziilor, gestionarea bugetelor, în al treilea plan  manifestă un interes din ce în ce mai mare în a găsi soluții pentru a echililibra balanța între activitatea profesională și viața personală

– preocuparea PROFESIONIȘTILOR din regiune este centrată în primul rând pe nevoia de a-și consolida brandul personal, pe creșterea numărului de clienți, pe dezvoltarea abilităților de vânzare, negociere și fidelizare a clienților existenți, pe plan secund sunt atenți la dezvoltarea abilităților de comunicare, marketing, în planul al treilea atenția este orientată către gestionarea riscurilor și mai ales către dezvoltarea abilităților de a găsi cei mai potriviți parteneri, asociați sau finanțatori pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Costurile tichetelor de acces precum şi formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată evenimentului: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Timisoara-Business-Days-2015.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi care au un cuvânt de spus în lumea afacerilor precum: Marius Ghenea, Orlando Sasz , Felix Patrășcanu, Adrian Bădescu, Codrut Ianasi, Eliza Rogalski, Liviu Stoleru, Dragos Anastasiu, Felix Daniliuc, Ovidiu Toader, Răzvan Ogarcin, Cătalin Olteanu, Gigi Nacev, Florentin Banu, Dragoș Anastasiu şi mulţi alţii.

Timisoara Business Days 2015 este organizat cu sprijinul partenerilor săi:  Raiffaisen Leasing, EY Romania, Fan Courier, UniCredit, AON, DPD, Philips Romania, SBR, Brand Fusion, Cemacon, Zitec, Genoveva  Hossu,  Bursa de Valori Bucuresti, Toyota Romania, Universul Juridic, Dedeman, Autonom Rent a Car, Dallmayr, Aqua Carpatica, Millward Brown, Peroni by Italy, Bittnet, Netlogic, Maastricht School of Management, Gafoprint,  Amulete, ANIS, Akcces, FEAA.

Revista retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentelor Business Days.

Comunitatea Business Days numără peste 120.000 de manageri, antreprenori și profesioniști din toată țara, din aproape toate domeniile de activitate, din toate tipurile de companie, de la cele cu 1-2 angajați, până la cale cu mii de angajați, de la firme cu capital românesc, la corporații cu capital străin. Timisoara Business Days 2015 este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociaţia Dezvoltatorilor de Soluţii de Comunicare Online) şi Newfield Consulting, având coorganizator MMC. ADeSCO este o organizaţie non-profit al cărei scop este acela de a crea cultură antreprenorială sănătoasă şi durabilă în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Peste 1000 de participanți și 150 de speakeri la Business Days Timișoara: 31 martie – 1 aprilie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] 1.000 de participanți și 150 de speakeri la Business Days Timișoara, unul dintre cele mai importante evenimente de business din România ce se va desfăşura în […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: