Philip Kotler,”părintele marketingului”, sosește în România

Profesorul Philip Kotler, cunoscut ca „părintele marketingului”, se va afla la Bucureşti pe 1 iunie 2012, pentru a susţine primul curs certificat de marketing în România, denumit „Marketing-ul prin valori”, curs ce va avea loc la Ateneul Român.

“Voi împartăşi câteva noutăţi care au loc în domeniul digital, lucruri care vor ajuta companiile să fie mai inovative şi să crească puterea branding-ului produselor sau ofertelor. Vreau să mulţumesc organizatorilor şi partenerilor pentru invitaţia de a veni la Bucureşti, sunt sigur că, după acest training, participanţii vor avea câteva idei pe care să le aducă în companii, iar acest fapt va fi deopotrivă satisfacţia mea, cât şi a participanţilor.”, a fost mesajul lui Philip Kotler adresat participanţilor.

Adresat oamenilor de afaceri, managerilor și profesioniștilor în marketing și comunicare din toate industriile, trainingul va aborda, printre altele, metode de îmbunătăţire a puterii brandului. Trainingul va cuprinde două sesiuni a câte două ore şi jumătate, pe parcursul cărora participanţii vor afla cum să facă faţă provocărilor şi oportunităţilor majore de business în perioadele de turbulenţe.

“Acest prim training certificat susţinut de profesorul Kotler la Bucureşti este un proiect firesc pentru agenţia noastră şi pentru partenerii noştri, având astfel ocazia de a contribui la îmbunătăţirea viziunii de marketing a mediului de afaceri din România.”, a declarat Loredana Vişa, General Manager V+O Communication, unul dintre organizatorii evenimentului.

Agenda completă este disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului. În preţul fiecărui bilet este inclus şi un abonament de 1 an la Ziarul Financiar și Business Magazin, cu începere din data de 1 iulie 2012. Biletele se comandă online, prin completarea formularului  de înscriere.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Philip Kotler,”părintele marketingului”, sosește în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. De-abia astept! Sunt foarte interesata de campanii si strategii de marketing. Chiar am citit azi despre importanta tricourilor personalizate pe site-ul Merit Angajat, cica ar fi bune instrumente de marketing. Sunt sigura ca am o groaza de invatat de la Philip Kotler.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: