Plus Discount a deschis azi magazinul cu numarul 106 al retelei

Plus Discount, reţeaua germana de magazine de tip discount, a inaugurat azi la Motru (Jud. Gorj) – in prezenta oficialitatilor locale si a conducerii PLUDI MARKET SRL – unitatea cu numarul 106 din reteaua sa, pentru care a investit cca. 1,5 milioane Euro.

Noul magazin de proximitate Plus este situat central – în Str. Macului nr. 13 –  si are o suprafata totala de 1.200 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 75 de locuri de parcare.

Despre Plus:

Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe langa aceste produse de calitate superioara, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Pentru o desfasurare optima a activitatii în magazin, se utilizeaza structuri proprii discounter-ilor: dispunerea simpla a marfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adauga o echipă motivata si responsabila de cca. 25 de angajati.

Filosofia retelei Plus Discount consta in a oferi produse de calitate superioara la preturi permanent scazute

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *