Plus Discount deschide maine la Avrig magazinul cu numarul 107

Plus Discount, reteaua germana de magazine de tip discount, va inaugura maine la Avrig (Jud. Sibiu) unitatea cu numarul 107 din reteaua sa, pentru care a investit cca. 1,5 milioane Euro.

Noul magazin de proximitate Plus este situat pe str. Sasilor si are o suprafata totala de 1.200 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de cca 70 de locuri de parcare.

Pe data de de 15 decembrie 2010 se va deschide ultimul magazin Plus Discount pe anul acesta, in Bucuresti, pe str. Fizicienilor, nr. 15 B, aceasta find a cincea locatie a retelei din capitala.

La inceputul anului, reteaua Plus Discount a fost achizitionata de catre Lidl, retea tip discount apartinand retailerului german Schwarz Group.

Schwarz Group este al cincelea cel mai mare retailer din lume, dupa Walmart, Carrefour, Tesco si Metro AG si opereaza cu brand-urile: Lidl, pe segmentul magazinelor tip hard discout, Kaufland, pe cel al hypermarketurilor si Handelshof pe cel al supermarketurilor. Grupul are deschise peste 9.000 de magazine in Europa in 24 de tari.

In Romania,  Lidl a cumparat anul acesta numeroase terenuri si sunt in constructie deja o serie de magazine. Adaugand si cele 108 magazine Plus deschise pana la sfarsitul anului curent, se estimeaza ca, la sfarsitul anului 2011, Lidl va avea un numar de cca 200 de magazine deschise.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *