Plus Discount deschide maine magazinul cu numarul 105

Maine, 2o octombrie 2010, reteaua Plus Discount va deschide un nou magazin in orasul VALENII DE MUNTE, Judetul Prahova. Magazinul, ce se va deschide maine la ora 8.00, este situat pe str. Nicolae Iorga nr. 77. Suprafata efectiva de vanzare a magazinului este de 900 mp. Programul va fi cel obisnuit unui magazin Plus : Luni – Sambata : 08.00 – 21.00 si Duminica : 09.00 – 17.00

Formatul magazinului este cel clasic : cladire independenta, cu parcare proprie avand o capacitate de 70 de locuri.

Este cel de-al 105-lea magazin deschis de Plus Discount in Romania, retea proaspat achizitionata de catre retailer-ul german Lidl si in care s-a investit cca. 1,5 milioane de Euro. Plus discount acopera in acest moment intreg teritoriul Romaniei, singurele judete „neatinse’ de catre retea fiind : Salaj, Dolj si Giurgiu.

Despre Plus:

Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat şi articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe langa aceste produse de calitate superioara, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Pentru o desfasurare optima a activitatii în magazin, se utilizeaza structuri proprii discounter-ilor: dispunerea simpla a marfurilor la raft, informatizarea comenzilor, echiparea cu case de marcat cu scanner, la care se adauga o echipă motivata si responsabila de cca. 25 de angajati.

Filosofia retelei Plus Discount consta in a oferi produse de calitate superioara la preturi permanent scazute.

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *