Invitații gratuite la POLAGRA 2021, cea mai mare expoziție din Polonia dedicată industriei alimentare și sectorului HoReCa

POLAGRA, având cea mai lungă tradiție de business, este unul dintre evenimentele-cheie din Polonia, dedicate industriei alimentare și sectorului HoReCa. În acest an evenimentul se va desfășura în perioada 4 – 6 octombrie 2021 la Poznań International Fair din Polonia. Invitații gratuite la POLAGRA pentru vizitatorii străini.

POLAGRA

O expoziție plină de arome și de inspirație

Cel mai mare atu al expoziției POLAGRA este diveristatea, iar acest lucru nu se va schimba anul acesta. Trei saloane paralele – FOOD, FOODTECH și HoReCa se vor desfășura pentru atrage expozanții să își prezinte produsele care răspund preferințelor alimentare ale clienților (salonul FOOD), să prezinte noi tehnologii, care permit menținerea la un nivel înalt al standardelor de siguranță în producția de alimente (salonul FOODTECH) și să prezinte soluții care îmbunătățesc munca în restaurante și facilitățile de cazare (salonul HoReCa).

Lista cu expozanți

Punctul forte al târgului va fi expoziția de tehnologii pentru industria alimentară. La POLAGRA va participa un grup mare de companii care oferă mașini complete și linii complete pentru industria alimentară – carne, brutărie, lactate și alte segmente, dar oferă și echipamente de refrigerare, sisteme de filtrare, mașini de cofetărie și de ambalare.

Conceptul târg POLAGRA

Această formulă a târgului va îmbina întâlniri în spațiul expozițional al Poznań International Fair cu întârlnirile online prin platforma de internet bazată pe inteligența artificială folosită în procesul de matching al partenerilor de business.

Acest lucru va extinde semnificativ conceptul evenimentului. Ambele platforme de discuții nu se exlud reciproc, dar creează o soluție simbiotică care permite atât mai multe întâlniri pe companie, cât și o dezvoltare mai eficientă a rețelei de relații cu partenerii străini, chiar și în cazul restricțiilor de călătorie.

Invitațiile gratuite la POLAGRA pentru vizitatorii străini

Buyerii din rețelele de retail și angrosiștii alimentari, managerii fabricilor alimentare, proprietarii de restaurante și chefii din România pot aplica pentru a primi o invitație gratuită aici. Invitația oferă participarea online la târg, nu în format fizc, dar oferă beneficiile platformei online prin care se pot face întâlniri de business cu expozanții.

Vizitatorii profesioniști din străinătate pot primi avantajul unul program „Hosted Buyers”. Proiectul își propune să conecteze producătorii polonezi cu buyerii străini în vederea unor viitoare colaborări. Grupul MTP, organnizatorul Polagra, a găzduit în ultimii ani peste 100 de reprezentanți ai rețelelor de retail din Algeria, Belarus, Belgia, Croația, Estonia, franța, Israel, Italia, Liban, România, Rusia, Arabia Saudită, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și Marea Britanie.

Programul Hosted Buyers este deschis și în acest an. Detaliile pot fi primite contactând Coordonatorul Hosted Buyers – Iwona Stefańska (email: iwona.stefanska@grupamtp.pl).

O platformă de schimb de cunoștințe

Evenimentul cheie va fi congresul POLAGRA EXPORT MEETING, care va avea loc pe 5 octombrie 2021, cu suportul Ministerului de Dezvoltare și Tehnologie. Subiectul principal al evenimentului va fi promovarea alimentelor poloneze în piețele străine crescând competitivitatea produselor domestice în UE și în alte state.

POLAGRA va include și o Conferință Internațională a Sectorului Cărnii. De asemenea, mai sunt planificate: workshop-uri culinare care vor fi conduse de chefi remarcabili, inclusiv de câștigătorii Cupei Culinare Poloneze, dar și competiții li workshop-uri pentru brutari. Va avea loc și a 7-a ediție a Hotel Investor Meeting.

POLAGRA adună în același loc tot sectorul de alimentație și HoReCa din această regiune de mai mulți ani. Istoria lungă a expoziției dovedește că evenimentul punctul de întâlnire al profesioniștilor din industrie, locul unde se face networking de calitate și o importantă platformă platforma de discuții pentru industrie.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *