Premii in valoare totala de 20.000 de lei la Crosul Universitatii Bucuresti – cora Lujerului Challenge

Crosului Universitatii din Bucuresti Cora Lujerului Challenge, editia a XXII-a, asteapta 4.000 de participanti duminica, 11 mai, la ora 10.00.

Startul se da la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, traseul continuand pe Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni-Bulevardul Iuliu Maniu, linia de finis fiind in parcarea Cora Lujerului. Lungimea traseului este de aproximativ 3.800 de metri.

Foto cros 2013-1Crosul are patru categorii de varsta: intre 12 si 16 ani, intre 17 si 19 ani, intre 19 si 41 de ani si peste 42 de ani. Acestora li se adauga alte trei categorii speciale: angajatii Universitatii Bucuresti, studentii Universitatii Bucuresti si angajatii cora. Primele 3 fete si primii 3 baieti de la fiecare dintre categorii vor primi premii in valoare totala de 20.000 de lei, oferite de sponsorii competitiei: gadgeturi de ultima generatie de la cora Lujerului, vouchere de cumparaturi de la Decathlon si carduri de acces la Body Art Wellness Club.

«Primavara a venit cu multe evenimente sportive la magazinele cora. Intr-o singura luna suntem deja la al treilea eveniment de alergare: dupa Maratonul International Cluj Napoca si Wings for Life World Run de la cora Pantelimon, organizam acum Crosul Universitatii din Bucuresti cora Lujerului Challenge, una dintre cele mai mari curse din capitala din punct de vedere al numarului de participanti. Este o mare bucurie sa participam astfel la activitati sanatoase si distractive care ajuta intreaga comunitate. In cadrul acestui eveniment se pot face donatii pentru asociatia M.A.M.E. care sprijina lupta impotriva cancerului la copii,» a declarat Claudia Mirica, Director cora Lujerului.

Si cei care nu ajung primii au sansa de a castiga premii la hipertombola organizata de cora Lujerului pe baza talonului de inscriere la cros.

La eveniment si-au confirmat prezenta Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, Primarului General al Capitalei Sorin Oprescu, atleta Paula Ivan si rectorul Universitatii Bucuresti Mircea Dumitru.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *