Print & Sign, cel mai mare târg de tipar și semnalistică din Europa Centrală și de Est, va avea loc în perioada 8 – 11 septembrie

Dedicat atât producătorilor, cât şi beneficiarilor de produse din industria de print, ambalaje, etichete şi semnalistică, ediţia din acest an a evenimentului Prinţ & Sign se va desfăşura în perioada 8 – 11 septembrie,  în pavilioanele C1, C2, C4, C5 şi C6, din Centrul Expoziţional Romexpo.

Imagine tablou PrintPrint & Sign 2015, cel mai mare târg de tipar şi semnalistică din Europa Centrală şi de Est, va avea loc pe o suprafaţă de aproape 13.500 de metri pătraţi la care sunt aşteptaţi: advertiseri, directori generali, de achiziţie şi de marketing din retail – FMCG, banking, pharma, auto, brand manageri, fashion designeri, designeri de interior, producători şi designeri de ambalaje şi etichete, directori generali şi antreprenori de tipografii şi copy-centere.

150 de companii şi peste 5.000 de vizitatori 

Peste 100 de echipamente în funcţiune: echipamente de tipar offset, digital, pe textile, large format, prepress şi post press, dar şi echipamente destinate industriei de ambalaje şietichete sau echipamente de finisare etc. În plus, la Prinţ & Sign vor fi prezentate în premieră pentru piaţă locală echipamente lansate la FESPA 2015, unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.

150 de expozanţi. Prinţ & Sign 2015 va reuni cele mai importante branduri şi producători şi distribuitori de echipamente, produse şi servicii destinate industriei de tipar. Printre brandurile prezente se numără: MIMAKI, HP, Canon, Rolland DG, EPSON, Xerox, Mutoh, Monti Antonio, Durst, Ricoh, KAYM, Orafol, Efi, Brother, Trodat, MGI, ESCO, Fotoba, HecoPack, Lamibind, Renz, Multigraf, Duplo.

Evenimente din cadrul Print & Sign 2015

vizual-packshow-forumForumul Pack Show – Comunicarea la raft, ce se va desfăşura pe data de 8 septembrie 2015, va aduce speakeri precum: LUCIEN MOONS, fondatorul companiei Win Win Marketing, VLADIMIR MĂNĂSTIREANU, Vicepreşedinte al grupului CrisTim, ALINA TRIŞCAŞ, Account Manager /Shopper Marketing în cadrul Geometry Global Bucharest, premiată cu aur anul acesta la Cannes Lions sau CRISTI STANCU, fondatorul studioului de creaţie Remark Studio, premiat cu aur în cadrul competiţiei internaţionale de design de ambalaj – Pentawards 2014.

PRINTTEX CONFERENCE – VIITORUL PRINTULUI PE TEXTILE, un eveniment dedicat printului digital pe textile, pe care specialiştii îl numesc “The next big thing” în industria tiparului. Printre speakeri se numără: RAIMAR KUHNEN-BURGER – Regional Marketing Manager, EFI, MICHAEL FRETER, MANAGING DIRECTOR PSI, cel mai mare târg de promoţionale din Europa şi TEODORA BURZ, director de marketing şi expansiune al Orka Holding, unul dintre cele mai importante holdinguri textile din lume.

CROSS MEDIA MARKETING FOR PRINTERS – conferinţa susţinută de Jacky Hobson (JH), omul care a ajutat peste 70 de companii să-şi optimizeze ROI-ul prin intermediul Cross Media Marketing-ului.

În perioada 9 – 10 septembrie va avea loc evenimentul Colantorul Anului, un concurs de colantări auto, organizat de Algernon, la care, în prima zi de lansare, s-au înscris 16 participanţi din numărul total stabilit la 30. Concursul se adresează specialiştilor în colantare, angajaţi ai atelierelor de producţie publicitară sau freelancers, care vor îşi măsoare nivelul de performanţă folosind foliile profesionale pentru colantare auto marca Orafol şi pune în joc premii în valoare de peste 2.000 de euro.

Un alt eveniment din cadrul Print & Sign 2015 este MEGASHOPUL DE APLICAŢII PRINT & SIGN, sursă de inspiraţie pentru advertiseri, marketeri şi brand manageri. Un sector cheie în cadrul Print & Sign, Megashopul de Aplicaţii se adresează tipografiilor şi atelierelor de producţie publicitară care doresc îşi expună aici oferta de aplicaţii grafice. Până în acest moment, 45 de companii şi-au rezervat deja stand înaceastă zona, printre care se numără: Eurobusiness Group, Neico, Grafoprint, Waldpress, Partoş, LTHD Corporation, ArtPress, Antel, Viofil, Zingerlemetal, Prosinco, Stil Media, PR & Graphart, Dem Media, Fusion Design, Display Group, CIM Market.

Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului Print & Sign 2015.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Print & Sign, cel mai mare târg de tipar și semnalistică din Europa Centrală și de Est, va avea loc în perioada 8 – 11 septembrie

Spune-ți părerea

  1. cat de tare a fost lovita aceasta industrie din cauza crizei… ma mir ca se mai organizeaza targul asta

    Răspunde
  2. […] din industria de prinţ, ambalaje, etichete şi semnalistică, ediţia din acest an a evenimentului Print & Sign, cel mai mare târg de tipar și semnalistică din Europa Centrală și de Est, se va desfăşura […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: