Profi a deschis ieri un nou magazin in Bucuresti

Ieri, 24 noiembrie 2010, PROFI a deschis al 78-lea magazin al retelei, in Bucuresti, Str. Margeanului nr.71, unde clientii sunt asteptati cu 400 de cadouri surpriza timp de trei zile si 400 de vouchere pentru cumparaturi de peste 50 ron!

Cadourile se vor distribui in primele 3 zile: in prima zi primilor 200 de clienti si in a doua si a treia zi primilor 100 de clienti, iar voucherele se vor acorda primilor 400 de clienti care vor efectua cumparaturi in valoare de peste 50 ron. In plus,  la fiecare doua saptamani vor fi preturi promotionale la diferite produse.

Programul magazinului estei: 07.00 – 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 – 22.00 duminica.

Magazinele PROFI vor ajunge curand in orasele: Baia Mare si Ramnicu Valcea.

Reteaua de magzine tip discount Profi comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4.000 de articole.

Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi se caracterizeaza printr-un raport calitate/pret de exceptie, prin confortul deosebit al cumparaturilor si prin reducerile pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare deopotriva.

In martie 2010, reteaua de magazine Profi Rom Food a fost achizitionata integral de Polish Enterprise Fund VI, un fond de private equity, administrat de Enterprise Investors (EI) , intr-o tranzactie de 66 milioane de euro.

Enterprise Investors este unul dintre cei mai mari investitori de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est. Firma administreaza un capital de 1,7 miliarde euro in 7 fonduri. Pana in prezent, aceste fonduri au investit 1,4 miliarde euro in 121 de companii, din care au vandut 91 generand 1,4 miliarde euro. EI are o experienta vasta in investitiile din sectorul de retail. Intre 2004 si 2007, Enterprise Investors a detinut Artima, cel mai mare lant independent de supermarketuri din Romania din acea perioada, pe care l-a vandut in urma cu trei ani retailerului francez, Carrefour.

2performant.com

2 comentarii la „Profi a deschis ieri un nou magazin in Bucuresti”

  1. sunte-ti un magazin care nu prezenta-ti incredere .faceti reclama la produse la tv si in magazin nu mai aveti nimic chiar de la prima ora a zilei,puneti oameni pe drumuri degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *