PROFI a stabilit un nou record mondial

PROFI a stabilit la Arad un nou record mondial: cel mai lung sandviș multietnic, în lungime de 106 de metri. Se numește “Sandvișul Etniilor – PROFI” și s-a născut prin eforturile conjugate ale câtorva zeci de bucătari reprezentând etnii care conviețuiesc în banat: bulgari, evrei, germani, macedoneni, maghiari, romani, romi, slovaci.

În cele 120 de magazine PROFI din toată țara, indiferent de etnie, cei care ne calcă pragul găsesc nu doar produsele de care au nevoie, dar și o atitudine prietenoasă și nediscriminatorie,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food. “De aceea suntem mai mult decât bucuroși să dovedim această stare de fapt și prin susținerea unui record născut sub sloganul „Toți mâncăm aceeași pâine, dar fiecare în felul lui, iar PROFI ne unește!

Recordul Gastro-Show a fost certificat în direct de către International Gastro Show Cooking Entertainment (IGS) împreună cu World Association of Chefs Societies (WACS). Certificarea s-a făcut în cadrul Campionatului Internațional de Gătit în Aer Liber, Etapa Cupa Aradului în Gastronomie, organizată de către Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Asociația Culturală Euro Est Alternativ – România. Distincțiile și titlurile acordate cu această ocazie sunt recunoscute în peste 90 de țări!

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *