Profi deschide maine un magazin la Drobeta Turnu Severin

Maine, 17 noiembrie 2010, Profi va deschide cel de-al 77-lea magazin din Romania situat in orasul Drobeta Turnu Severin si al doilea din acest oras. Suprafata magazinului este de cca 700 mp, din care cca 400 mp suprafata de vanzare.

Programul magazinului va fi: 07.00 – 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 – 22.00 duminica.

Reţeaua de magzine tip discount Profi comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4.000 de articole.

Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi se caracterizeaza printr-un raport calitate/pret de exceptie, prin confortul deosebit al cumparaturilor si prin reducerile pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare deopotriva.

In martie 2010, reteaua de magazine Profi Rom Food a fost achizitionata integral de Polish Enterprise Fund VI, un fond de private equity, administrat de Enterprise Investors (EI) , intr-o tranzactie de 66 milioane de euro.

Enterprise Investors este unul dintre cei mai mari investitori de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est. Firma administreaza un capital de 1,7 miliarde euro in 7 fonduri. Pana in prezent, aceste fonduri au investit 1,4 miliarde euro in 121 de companii, din care au vandut 91 generand 1,4 miliarde euro. EI are o experienta vasta in investitiile din sectorul de retail. Intre 2004 si 2007, Enterprise Investors a detinut Artima, cel mai mare lant independent de supermarketuri din Romania din acea perioada, pe care l-a vandut in urma cu trei ani retailerului francez, Carrefour.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Profi deschide maine un magazin la Drobeta Turnu Severin

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: