PROFI inaugurează azi la Cluj magazinul cu numărul 90

De astazi, reteaua de magazine de proximitate PROFI numara 90 de unitati, odata cu inaugurarea celui mai recent magazin al sau, in Panticeu, judetul Cluj.

“Cu peste 2300 de angajati, noi formam o familie numeroasa care face viata mai confortabila pentru locuitorii celor 59 de localitati in care activam in prezent,” a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei PROFI Rom Food. “Prin deschiderea acestui magazin, de acum locuitorii din Panticeu se vor putea bucura mai din plin de calitatea si varietatea oferite de retailul modern. Ei vor gasi aici o gama compusa din aproximativ 4000 de produse.”

Deschiderea magazinului genereaza noi locuri de munca pentru locuitorii comunei, iar politica PROFI este menita sa-i multumeasca pe clienti; astfel, in fiecare zi magazinele retelei ofera unele produse de foarte buna calitate la cele mai mici preturi de pe piata. In plus, compania deruleaza un program social prin care PROFI desface cu adaos comercial zero anumite produse de baza cum ar fi zaharul, faina sau uleiul.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *