Profi inaugureaza cel mai mare magazin al sau din Bucuresti

Astazi, 18.05.2011, reteaua de magazine de proximitate PROFI inaugureaza cel mai mare magazin al sau din Bucuresti, pe Bulevardul Libertatii nr.1, langa Palatul Parlamentului.

“Amplasat intr-o zona administrativa si rezidentiala, magazinul de pe Bulevardul Libertatii prezinta toate avantajele retelei PPROFI, cum ar fi produse de calitate dar la unele dintre cele mai mici preturi de pe piata, o gama de produse cu adaos zero sau noul program de fidelitate”, a declarat Directorul General PROFI Rom Food Pawel Musial. “Aceasta noua extindere a retelei coincide cu inca un eveniment fericit, venirea lui Gaetan Pacton in cadrul echipei PROFI, in calitate de Director Operational”.

Aducand cu el o experienta de mai mult de 10 ani in domeniul retailului, cu responsabilitati in variate domenii inclusiv in cadrul unor mari jucatori cum ar fi Carrefour, Gaetan Pacton va contribui la imbunatatirea activitatii PROFI si la implementarea ambitioaselor proiecte de viitor ale retelei.

Noul magazin din zona Libertatii are o suprafata totala de 1.004 m.p. si expune bogata gama de produse PROFI pe o suprafata de 750 m.p., transformand cumparaturile intr-o binevenita forma de confort pentru locuitorii acelei zone centrale din Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Profi inaugureaza cel mai mare magazin al sau din Bucuresti
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: