Program non-stop la toate magazinele real Hypermarket de Sf. Nicolae

In noaptea de duminica, 5 decembrie spre luni, 6 decembrie 2010, toate cele 25 de magazine real Hypermarket vor functiona non-stop. Astfel, magazinele real din tara, se alatura ca si program, in noaptea de Sf. Nicolae, celor 4 locatii din Bucuresti, care au in mod curent programul non-stop.

Tot in data de 6 decembrie, real Hypermarket reia actiunea de rambursare a TVA – ului. Astfel, pentru cumparaturi de minim 70 de RON si maxim 5.000 de RON pe un singur bon fiscal, real va rambursa jumatate din valoarea TVA-ului inscris pe bon.

Toti cei care efectueaza luni 6 decembrie 2010 cumparaturi in cele 25 de magazine real Hyper,market vor beneficia de rambursarea TVA pentru intreaga gama peste 60.00 de produse alimentare si nealimentare puse la dispozitia clientilor; exceptie fac produsele din tutun si bauturile alcoolice marcate cu banderola de securizare. Rambursarea se face sub forma unui voucher de cumparaturi egal cu jumatate din valoarea TVA-ului. Voucherul poate fi utilizat in perioada 7 decembrie – 31 decembrie 2010 ca modalitate de plata in magazinul real in care a fost emis.

Pentru a intra in posesia voucherului, clientii trebuie sa mearga cu bonul fiscal in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au realizat cumparaturile si sa solicite eliberarea acestuia, in zilele de 6 si 7 decembrie 2010, in intervalul orar anuntat in fiecare magazin participant la aceasta campanie.

Mai multe detalii despre aceasta actiune, care se adreseaza doar persoanelor fizice, se regasesc in magazine sau aici


Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,015 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Program non-stop la toate magazinele real Hypermarket de Sf. Nicolae

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: