Progresiv Awards premiază elitele din retail & FMCG. Alege-ți categoria și participă la Progresiv Awards 2020!

Succesul unui business nu se măsoară doar în cifre. Aprecierea întregii industrii, contribuția fiecăruia la dezvoltarea afacerilor partenerilor săi și astfel a întregii piețe sunt lucruri mai greu de măsurat, dar care cântăresc tot mai mult în ecuația evaluării succesului. 

În fiecare an, Revista Progresiv premiază adevăratele valori din retail & FMCG. Trofeul Progresiv Awards este acordat acelor companii care se fac remarcate în piață prin inovații, deschiderea față de partenerii de business și curajul de a face lucrurile altfel.

Progresiv Awards

Publicația retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului Progresiv Awards.

Un mecanism îmbunătățit

În această toamnă, Revista Progresiv a lansat cea de-a 5-a ediție a Progresiv Awards, cu un mecanism îmbunătățit care să ușureze înscrierea în competiție, dar care păstrează principiile de bază: corectitudinea și transparența.

Concursul se adresează companiilor din retail & FMCG care au performat peste media pieței în 2019 și ale căror proiecte au contribuit în mod vizibil la dezvoltarea pieței, inclusiv prin educarea consumatorului. Totodată, se pot înscrie manageri care și-au demonstrat abilitățile de lideri și care au coordonat proiecte de succes în 2019.

5 finaliști pentru fiecare categorie

Consiliul de specialiști al Progresiv Awards va alege 5 finaliști pentru fiecare categorie, în virtutea argumentelor furnizate în formularele de înscriere, dar și pe baza unei monitorizări a informațiilor publicate anterior de către companii în presa de business.

Companiile din retail & FMCG se pot înscrie pentru Progresiv Awards la categoriile:

– Best International Retailer
– Best independent Retailer
– Best FMCG Supplier
– Best New Food Product
– Best New Beverage
– Best New Non-Food Product
– Best Shopper Activation
– Best Vertically Integrated Business
– Best Retail Tech Innovation
– Best CSR Campaign
– Best Sustainability Initiative
– Best Manager of the Year

Retailerii votează furnizorii, iar furnizorii votează retailerii

Procesul de vot prin care sunt aleși câștigătorii este unul încrucișat: retailerii votează furnizorii, iar furnizorii votează retailerii. La anumite categorii voturile sunt acordate de către întreaga piață, însă fără a permite companiilor competitoare să voteze la categoriile la care concurează.

Generarea linkurilor unice de votare și centralizarea voturilor se face de către Ipsos România, Research Partner al Progresiv Awards.

Termenul limită pentru înscrierea în competiție este 16 ianuarie 2020, așadar alege-ți categoria și participă la Progresiv Awards!

Căștigătorii Progresiv Awards vor fi anunțați în cadrul Conferinței Progresiv, ediția cu numărul 20, ce va avea loc în perioada 11 – 13 martie 2020, la Sinaia.

Căstigătorii ediției Progresiv Awards 2019

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *