Promotions 360, singurul eveniment local dedicat promoțiilor, revine cu cea de-a doua ediție

Pe 11 – 12 octombrie 2012 se va desfășura cea de-a doua ediție Promotions 360, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, singura conferință locală de marketing dedicata promoțiilor, care va oferi informații despre cele mai noi tactici și aplicații din domeniu și studii de caz relevante pentru a înțelege eficiența și rezultatele promoțiilor și modul în care pot fi implementate în avantajul produsului și companiei.

Organizat de Evensys, evenimentul va reuni specialiști ce vor discuta cele mai noi tendințe din domeniu și strategii pentru o integrare de success a promoțiilor în planul de marketing. Promotions 360 este dedicat comunității de profesioniști din marketing, FMCG și retail și își propune să le ofere multiple oportunități de învățare și networking.

Pe lângă interacțiunea cu expertiza locală participanții vor avea ocazia să discute strategii promoționale cu dr. Ana Cruz (Strategic Brand Management Module Leader, Execmba Programme, University of Sheffield). Ana Cruz este Profesor la Universitatea din Sheffield, predând Brand Management, precum și consultant în strategie de marketing. Are diploma de doctorat în brand management și peste 10 ani de experiență în marketing, deținând un palmares de premii câștigate pentru campaniile sale.

Prima zi a evenimentului, 11 octombrie, va include conferințe despre cele mai noi tactici și aplicații din domeniu precum și studii de caz pentru a înțelege modul în care promoțiile pot fi implementate în avantajul produsului sau al companiei. Pe 12 octombrie profesioniști cu experiență vor susține 2 workshopuri intensive: “Marketing integrat în social media pentru companii de Retail si FMCG” și “Un plan de succes pentru strategia promoțională“.

Printre invitatii la conferință se numară nume importante precum:

Maia Novolan (Director General, Syscom Digital), Marian Seitan (Director General, Mediapost Hit Mail), Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions), Elena Apostol (Marketing & Communication Manager SEAT, Porsche Romania), Lorand Balint (Partner Platypus Group, Associate Professor MBA Romano – Canadian), Sorin Dinuta (Marketing Planning Manager, AVON Romania), Bogdana Baltasiu (Business Development Director, Wave Division), Camelia Popescu (Advertising Manager, Cora Romania), Alexandra Cojocaru (Senior Client Service, Unlock Research), Ioana Bobe (Senior Qualitative Researcher, Unlock Research).

Promotions 360 este organizat de Evensys în parteneriat cu Mediapost Hit Mail și Syscom Digital.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.promotions360.ro.

 

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *