PRONAT EXPO, primul târg profesional de produse bio din România organizat de o companie de distribuție produse bio

Compania timişoreană PRONAT, importator, procesator şi distribuitor de produse naturale şi BIO, organizează pe data de 7 Octombrie 2017 Târgul profesional PRONAT EXPO, un eveniment B2B dedicat actualilor şi viitorilor parteneri Pronat. Prima ediţie a evenimentului PRONAT EXPO este şi primul târg de acest gen din România, organizat de o companie de distribuţie produse bio.

Pronat Expo

PRONAT EXPO se va desfăşura pe data de 7 octombrie în intervalul orar 09.00 – 18.00, în Artemis Industrial Parc, Sânandrei, jud. Timiş (DN 69, Timişoara – Arad, Km 10,5).

Obiectivul evenimentului PRONAT EXPO este de a aduce într-un singur loc, într-o singură zi partenerii existenți și cei potențiali ai produselor distribuite de Pronat. „Dorim să întărim parteneriatul comun și astfel să devenim împreună mai puternici și cu un impact mai mare asupra iubitorilor de produse BIO,” a declarat Emanuel Popa, director general Pronat.

Cui se adresează PRONAT EXPO?

PRONAT EXPO se adresează: magazinelor alimentare sau naturiste, farmaciilor, magazinelor online de profil, cabinetelor de nutriție, barurilor, restaurantelor, cafenelelor, sălilor de evenimente, sălilor de sport sau altor activităţi din sectorul alimentației publice.

Evenimentul PRONAT EXPO va conţine:

Poster Pronat Expo– informaţii, degustare şi testare sute de produse bio (alimente/suplimente/cosmetice certificate)

– Seminarii gratuite: Cum să îţi eficientizezi vânzările?/ Lămuriri privind standardul de certificare bio/ Dietă sănătoasă şi echilibrată – Dieta ca stil de viaţă (tehnician nutriţionist Elena Roşu)

– Discount-uri substanţiale şi oferte surpriză pentru comenzile efectuate în cadrul târgului: oferta unică valabilă doar în ziua târgului, care nu trebuie ratată.

„Prin acţiunile de degustare, networking şi sesiunile de comunicări specifice, dorim să creştem gradul de conştientizare al calităţii produselor naturale şi bio oferite, iar acestea să constituie un stimulent pentru creşterea afacerii celor implicaţi. De asemenea, participanţii vor avea posibilitatea de a interactiona cu alţi participanţi, activi în acelaşi domeniu,” a precizat Emanuel Popa.

PRONAT EXPO, acces gratuit

Datorită caracterului privat al evenimentului, accesul este gratuit şi se face exclusiv pe bază de înregistrare în prealabil. Pentru înregistrare se poate contacta info@pronat.ro, tel: 0256 705 331 sau 0786 950 493 (persoană de contact – Carmen Mazilu ).

Compania PRONAT SRL este de peste 7 ani importator și distribuitor autorizat și certificat pentru produse naturale și BIO (alimente, cosmetice și aparate). Activitatea companiei cuprinde import, ambalare, dezvoltare de produse, private label, distribuție în lanțurile de magazine (Kaufland, Auchan, Billa, Mega Image) dar și vânzare directă către cumpărătorii finali prin magazinul online www.scufita-rosie.ro şi cele 2 magazine proprii „Pronat”, situate în Timişoara şi Arad.

Mai mult, pentru susținerea unui mediu informațional orientat către cultivarea și orientarea spre o alimentație sănătoasă, Pronat organizează conferințe publice de informare, participă la târguri și sponsorizează evenimente de profil.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » PRONAT EXPO, primul târg profesional de produse bio din România organizat de o companie de distribuție produse bio

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: