real,- a lansat noul catalog de vinuri, ediția Toamnă 2011

Ieri, 21 septembrie 2011, real,-Hypermarket România a lansat noul catalog de vinuri, ediţia Toamnă 2011, care reuneşte o selecţie de vinuri româneşti şi de peste hotare. Noutatea acestui an este că real,- structurează oferta promoţională din catalog în patru colecţii de referinţă: colecţia de vinuri albe, roze, roşii şi vinuri de peste hotare. La eveniment a fost prezent şi Dl. Sergiu Nedelea, Preşedintele Asociaţiei Somelierilor din România, care a susţinut o interesantă şi savuroasă degustare de vinuri româneşti.

Sortimentul real,- de vinuri cuprinde peste 600 de varietăţi de vinuri româneşti şi internaţionale, selectate în aşa fel încât diversitatea să se manifeste la toate nivelurile de preţ, provenienţă, culoare sau tip. Pe rafturile magazinelor real,- se regăsesc peste 320 de vinuri româneşti recunoscute din 6 regiuni viticole renumite (Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat şi Dobrogea), din care au fost selectate 17 podgorii valoroase, apreciate şi peste graniţele tării. De menţionat ca premieră în sortimentul real,- prezenţa vinurilor din domeniile viticole Vânju Mare şi Crama Garboiu.

Deasemenea la raft mai sunt prezente şi 270 de vinuri internaţionale, provenite din 18 ţări.

Un alt punct forte al raionului de vinuri din real,- este sistemul profesional de degustare al vinurilor ENOMATIC – prin care se oferă posibilitatea de evaluare a unui anume sortiment de vin înainte  de a fi cumpărat. Sistemul este la dispoziţia clienţilor magazinelor real,- Vitan, Cotroceni, Pallady, Constanţa Nord, Timişara Est şi Ploieşti, degustarea fiind gratuită.

Noutatea absolută a toamnei la real,- o reprezintă o campanie inedită, prin care consumatorii au şansa de a câştiga una dintre cele 5 excursii de degustare, fiecare incluzând o vizită la una dintre cramele renumitelor podgorii româneşti: Domeniile Tohani, Cramele Recaş, Vincon Vrancea şi Crama Oprişor.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *