real,- da startul celei de-a doua editii a campaniei Ajuta-ti scoala!

real,- Hypermarket Romania continua campania Ajuta-ti scoala, lansata anul trecut, in septembrie. Pe o perioada de 10 saptamani, incepand cu data de 21 iulie, scolile vor acumula puncte, pe care ulterior real,- le va transforma in laptop-uri.

„Ajuta-ti scoala” este un program prin care compania real,- contribuie la dotarea cu tehnica de calcul a scolilor si liceelor din toata tara precum si a altor institutii de invatamant care doresc sa se inscrie in program sau sunt selectate/inscrise de catre clientii real,-.

Programul incepe in luna iulie si se deruleaza pe o perioada de 10 saptamani, interval in care real,- transforma toate cumparaturile efectuate de clientii sai in puncte. Punctele respective sunt donate de clientii real,- unor scoli generale sau altor institutii de invatamant: licee, scoli particulare, scoli profesionale, universitati etc. La sfarsitul campaniei scolile primesc gratuit din partea real,- Hypermarket echipamente IT pe baza numarului de puncte acumulate.

In perioada 21 iulie – 28 septembrie a.c clientii care fac cumparaturi in magazinele real,- de minimum 10 lei pe un singur bon fiscal primesc un numar de puncte aferent valorii cumparaturilor facute. Aceste puncte pot fi acordate de catre acestia prin accesarea website-ului www.academiaderechizite.ro scolilor inscrise in program. La sfarsitul campaniei fiecare scoala primeste numarul de laptop-uri aferent punctelor acumulate.

“Astazi copiii sunt mult mai deschisi catre noile tehnologii de informare si comunicare. Tehnologia este un instrument suplimentar in procesul educational si ca atare trebuie integrata in procesul de invatare. Calculatoarele si laptop-urile au inceput sa fie nelipsite in programul de invatare iar imposibilitatea de folosire a acestora poate deveni o piedica in dezvoltarea profesionala. Pornind de la aceasta idee am hotarat ca Ajuta-ti scoala! sa devina un program pe termen lung astfel incat an de an sa largim gama echipamentelor IT necesare scolilor. Anul trecut 25 de scoli au beneficiat de PC-uri. Programul este insa la inceput de aceea dorim ca fiecare scoala sau institutie de invatamant sa acumuleze cat mai multe puncte pentru a primi cat mai multe laptop-uri oferite gratuit de real,- „ a declarat Adriana Pita Division manager real,- Romania

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *