ZaharulOradea

real,- sarbatoreste 5 ani de prezenta in Romania

real,- Hypermarket, parte a METRO GROUP, sarbatoreste 5 ani de prezenta pe piata romaneasca de retail. De la deschiderea primului magazin pe piata romaneasca in 2006, real,- a investit peste 550 milioane euro pentru dezvoltarea unei retele puternice care reuneste in prezent 25 de magazine in 18 orase din tara, devenind astfel, in doar 5 ani lantul de hipermarketuri cu cea mai extinsa retea din Romania.

Inca de la venirea sa pe piata locala, real,- Hypermarket s-a pozitionat ca unul dintre lanturile de retail preferate ale romanilor, compania raportand cresteri ale vanzarilor de la an la an, chiar si in contextul economic actual. In 2010, reteaua real,- a raportat pentru prima data un profit operational pozitiv pe piata din Romania.

De-a lungul celor 5 ani de prezenta pe piata autohtona, real,- a fost un sustinator si un partener de baza pentru produsele si furnizorii locali. Astfel, astazi, reteaua magazinelor real,- Hypermarket comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare provenind de la 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania. In acelasi timp real,- se orienteaza si catre producatorii locali fie ca este vorba de produse alimentare sau nealimentare.

In 2011, la 5 ani de la deschiderea primelor magazine, real,- a inceput un amplu proces de remodelare a magazinelor din Constanta, Pitesti, Craiova si Timisoara. Acestea au beneficiat de modernizari in urma unei investitii care s-a ridicat la circa 500.000 de euro pentru fiecare magazin. Pe viitor, procesul de modernizare va fi extins si la alte magazine din reteaua real,- .

Pentru a sarbători cei 5 ani de existenta pe piata de retail din Romania, real,- da startul unei campanii aniversare prin care rasplateste fidelitatea clientilor si pe cea a angajatilor. In cadrul acestei campanii, clientii pot castiga peste 130.000 de premii instant, vouchere cadou, electrocasnice mari si mici, telefoane mobile, televizoare, laptopuri si premii in bani printr-un mecanism simplu si eficient, acela al lozurilor razuibile, in timp ce angajatilor real,- li s-au pregatit o serie de evenimente interne pentru a le recunoaste contributia la succesul companiei.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- sarbatoreste 5 ani de prezenta in Romania
Explorează subiecte similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: