Revista retail-FMCG.ro oferă 5 invitații gratuite la evenimentul retailArena – Go (g)Local din 26 și 27 octombrie

În perioada 26 – 27 octombrie, la hotel Howard Johnson din Bucureşti, va avea loc a patra ediţie a conferinţei retailArena – Go (g)Local, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comerţului tradiţional şi online din acest an. Va fi un maraton al discuțiilor între profesioniști structurat în jurul unei idei centrale: amprenta digitalului în magazin, produs și extindere. Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

retailarena2016retailArena, cel mai complet eveniment al toamnei pentru retaileri și producători, reunește la cea de-a patra ediție numeroase companii, printre care se numără Kaufland, Cora, Carrefour, eMAG, Altex, Media Galaxy sau MiniPrix.

Dedicat comerțului multichannel și organizat de wall-street.ro, evenimentul retailArena va avea loc în acest an pe 26 și 27 octombrie. Cele 2 zile de eveniment intitulate Marketing & Innovation Day și Omnichannel Day vor întâmpina cei peste 250 de participanți cu peste 25 de speakeri, conferință, workshopuri, zona expo și zona dedicată de networking. Ediția din acest an va continua să aducă în prim plan cele mai noi tendințe din retail, cu accent pe strategii și povești de business construite pe plan local și multiplicate cu succes la nivel internațional.

Evenimentul va avea loc anul acesta sub sloganul Go (g)Local și îi va pune față în față pe cei care fac performanță în retailul offline sau online, local sau global. Miza este aceeași: cum vor putea retailerii și producătorii să loializeze și să atragă noi consumatori într-un univers multichannel, fără frontiere.

Ca element de noutate, ediția din acest an a evenimentului retailArena va cuprinde o serie de speech-uri inspiraționale, susținute de antreprenori care au gustat din succesul internațional.

Lista completă de speakeri

Revista retail-FMCG.ro oferă 5 invitaţii gratuite la evenimentul retailArena – Go (g)Local

invitatii-retailarenaDacă nu aţi reuşit încă să vă achiziţionaţi o invitaţie la acest eveniment, revista retail-FMCG.ro, partener media al evenimentului retailArena – Go (g)Local, vă oferă 5 invitații gratuite la eveniment, cu acces la ambele zile ale conferinţei. 

Cei care doresc o invitație la unul dintre cele mai interesante evenimente dedicate retailului FMCG, pot trimite un e-mail la adresa revista@retail-FMCG.ro ce va conține o întrebare adresată speakerilor conferinței retailArena.

Răspunsurile sunt așteptate până la data de 17 octombrie, ora 12.00, însoțite de câteva date personale (nume, companie, funcție și domeniu de activitate). Cele 5 invitații vor fi atribuite celor mai provocatoare 5 întrebări, întrebări care vor fi adresate în mod direct speakerilor chiar de câștigătorii acestui concurs, în cadrul conferinței retailArena, din data de 26 octombrie.

Cei 5 câștigători vor fi anunțați, via e-mail, în cursul zilei de luni, 17 octombrie 2016. 

Pentru cei care sunt nerăbdători să achiziționeze biletul la eveniment, în perioada 3-9 octombrie, pot beneficia de 20% reducere la toate biletele de participare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *