retail-FMCG.ro lansează EXPO PET 2024 – Food & Accessories (26 – 27 iunie 2024), prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale din România

Azi, 4 octombrie 2023, de Ziua Internațională a Animalelor, publicația retail-FMCG.ro lansează EXPO PET 2024 – Food & Accessories, prima expoziție B2B cu produse din categoriile hrană și accesorii pentru animale din România, ce va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București, în paralel cu EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Garden, organizat de publicația BricoRetail.ro. Expoziția EXPO PET 2024 adună într-un singur loc producători, furnizori, distribuitori, comercianți și alți profesioniști din această industrie, oferindu-le un cadru pentru a-și prezenta produsele și serviciile, a dezvolta relații comerciale și a discuta despre tendințele și inovațiile din domeniu.

Oferta early bird: 10% discount pentru achiziția de standuri sau de pachete de partener, valabilă până la data de 15 noiembrie 2023.

Rezervă un stand

EXPO PET 2024

De ce în paralel cu EXPO DIY – Smart Green Home?

Prima ediție a EXPO PET – Food & Accessories se va desfășura în același loc și în paralel cu EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, cel mai mare târg profesional din România și din regiune dedicat produselor din categoriile bricolaj, materiale construcții, amenajări interioare, instalații și grădină, organizat de publicația BricoRetail.ro.

Concluzii, cifre, foto și video după EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, un eveniment organizat de publicația BricoRetail.ro.

„Zona expozițională dedicată EXPO PET 2024 va fi situată în centrul târgului EXPO DIY 2024. În acest fel, vor fi două târguri în unul, iar EXPO PET va beneficia de traficul unui târg aflat deja la a 3-a ediție, care în 2023 s-a desfășurat pe o arie de 3.000 de mp, cu cca. 100 de standuri. Mai mult, sectorul de bricolaj, amenajări interioare și grădină cuprinde în categoriile sale și hrană și accesorii pentru animalele de companie, deci compatibilitatea este una și mai bună.

Suntem de părere că aceasta este rețeta potrivită pentru o primă ediție de succes, mai ales că aceste categorii de hrană și accesorii pentru animale de companie au crescut semnificativ valoric și în volume în perioada pandemiei și se mențin la un nivel ridicat.

Îi așteptăm pe toți profesioniștii din industrie să ne viziteze în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București, și să descopere produse și servicii noi pentru portofoliul lor,” a declarat Claudiu Ciobanu – co-founder Retail FMCG Media, din care fac parte publicațiile retail-FMCG.ro și BricoRetail.ro.

Expozanți și parteneri EXPO PET 2024 – Food & Accessories

Expozanții pot fi producători/ importatori/ furnizori de hrană, accesorii și echipamente pentru animale de companie, produse de îngrijire și igienă, produse pentru sănătate și bunăstare pentru: câini, pisici, rozătoare, păsări, acvaristică și alte animale de companie sau furnizori de servicii veterinare și de îngrijire.

Rezervă un stand aici: www.expo-petfood.com/expozanti

De ce să fii partener EXPO PET – Food & Accessories

Poți fi unul dintre partenerii EXPO PET – Food & Accssories, cu beneficii precum:

 • un stand expozițional
 • expunere in publicația retail-FMCG.ro și în publicațiile grupului Retail FMCG Media din care mai fac parte BricoRetail.ro și ElectroRetail.ro
 • expunere în publicațiile partenerilor media, înainte și după eveniment
 • expunere în Social Media înainte și în timpul evenimentului
 • expunere pe platforma dedicată evenimentului
 • expunere pe parcursul evenimentului în materialele video care rulează în interiorul expoziției
 • articole dedicate în publicația retail-FMCG.ro
 • campanii de promovare în publicația retail-FMCG.ro (articole, inserții în newsletter, poziționări pe prima pagină a publicației etc)
 • newslettere dedicate retail-FMCG.ro
 • afișare bannere în publicația retail-FMCG.ro

Pachete de partener disponibile: GREEN Partner, HAPPY Partner și PLAY Partener

Oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-petfood.com sau tel. 0720120456

Concept EXPO PET – Food & Accessories. Vizitatori

EXPO PET – Food & Accessories este o expoziție dedicată profesioniștilor din această nișă și este un eveniment B2B închis, în sensul în care vizitatorii participă (gratuit) doar la invitația organizatorilor si a partenerilor sau se înregistrează pe platforma dedicată, dar li se confirmă particparea doar dacă se încadrează într-un profil de profesioniști în achiziții precum:

 • buyeri/ category managers din retailul specializat pet food & accesorii
 • buyeri din retailul alimentar de la categoriile de pet food
 • buyerii din retailul de bricolaj de la categoriile de pet food
 • buyerii din alte tipuri de retail care au categorii de pet food
 • buyerii din magazinele online specializate pet food și accesorii
 • buyerii din magazinele online generaliste care au categorii de pet food
 • directori de achiziție din companii de distribuție
 • manageri și cadre medicale din farmacii și clinici veterinare
 • owneri de business (comercianți independenți, magazine online etc)
 • alți profesioniștii din domeniul veterinar

Dacă te încadrezi în acest profil, înregistrează-te aici: www.expo-petfood.com/vizitatori

EXPO PET 2024 – Food & Accessories

EXPO PET – Food & Accessories face parte din seria de târguri profesionale anuale cu concepte unice, organizate de Retail FMCG Media: EXPO DIY – Smart Green Home – prin publicația BricoRetail.ro și EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech – prin publicația retail-FMCG.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *