retail-FMCG.ro propune parteneriate pentru Festivalul de Arte pentru copii The Joy of Life

Cea de-a 4-a ediţie a Festivalului de Arte pentru Copii „The Joy of Life” va avea loc în acest an în perioada 6-7 iunie, în sala ArCub din Bucureşti, eveniment organizat de către Şcoala de Dans Dance World.

afis“THE JOY OF LIFE” promovează talentele copiilor noştri, care vor deveni artiştii de mâine ai scenei româneşti. Participanţii sunt copii din grădiniţe, şcoli, cluburi care vor aduce pe scena teatrului Arcub momente de dans, cântec sau scenete de teatru.

Fiecare copil va primi o diplomă de participare, cadouri, o medalie, iar Instituţia din care provine, va primi Trofeul Festivalului.

Festivalul se va desfăşura pe durata a 2 zile, respectiv 6 şi 7 iunie, începând cu ora 10:00 şi va dura până seara. Cea de-a treia ediţie s-a bucurat de prezenţa a 850 de copii, iar în acest an sunt aşteptaţi 900-1.000 de copii.

Puteţi contribui la cadourile oferite copiilor care vor evolua pe scenă, sponsorizând cu dulciuri, snacks-uri, sucuri, rechizite şi orice altceva credeţi că poate aduce bucurie copiilor.

Ce oferă Festivalul „The Joy of Life” sponsorilor:

– Sigla partenerilor/sponsorilor va fi prezentă pe diplomele înmânate copiilor şi Instituţiilor participante
– Siglă pe afişele distribuite pentru promovarea evenimentului
– Siglă pe bannerul de pe scenă (4.5m x 1.60m ), pe roll-up ul din foaierul sălii, pe flyerele din punguţele primite de copii
– În foaierul sălii va fi un loc destinat promovării sponsorilor/partenerilor – standuri pentru promovare/degustare produse. Prin foaier vor trece toţi copiii şi părinţii/profesorii care îi vor însoţiţi ceea ce înseamnă un număr de peste 2.000 persoane pe durata celor 2 zile de festival.

În plus, partenerii media vor promova evenimentul la mai multe posturi de radio, în special pentru copii, în reviste online şi în social media, iar prezentatorul festivalului va aminti tot timpul pe scenă, între momente, de sponsorii şi partenerii evenimentului.

Revista retail-FMCG.ro este din nou alături de Festivalul „The Joy of Life”, fiind şi partener media al evenimentului. Pe lângă menţionarea sponsorilor în comunicatele dedicate evenimentului, revista noastră va publica pentru fiecare sponsor câte un articol publicitar pe site.

Va invităm ne fiţi parteneri în acest frumos proiect!

Înregistrări şi detalii pe adresa de e-mail revista@retail-fmcg.ro sau la numărul de telefon: 0767.044.647.

Echipa retail-FMCG.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » retail-FMCG.ro propune parteneriate pentru Festivalul de Arte pentru copii The Joy of Life
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: