Revista Biz a lansat Digital Report 2018 la Social Media Summit

Pe data de 28 februarie 2018, a avut loc evenimentul Social Media Summit, organizat de Revista Biz, în cadrul căruia s-a lansat Digital Report 2018, ajuns la a doua ediţie, un raport care prezintă o radiografie complexă a industriei de digital din România, cu analize despre tendințele și evoluțiile pieței de digital si  opinii ale specialiștilor.

Digital Report

Digital Raport 2018 conţine, de asemenea, şi listele cu informații la zi despre principalele agenții de digital din piață și listele cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă. Deci, un instrument foarte util pentru departamentele de marketing si comunicare din toate companiile.

Ediția din acest an prezintă și topul celor mai urmăriți vloggeri și instagrammeri, precum și o analiză despre cei mai influenți bloggeri și vloggeri, clasament condus de Cabral Ibacka și Cristian Manafu în categoria blogging și de Matei Dima (BRomania) în categoria vlogging.

Ce cuprinde Digital Report?

  • Analiză: Transformarea lumii digitale
  • La ce să ne așteptăm de la digital marketing în 2018?
  • Trenduri strategice în tehnologie  și decizii de business în 2018
  • GDPR în era digitală
  • Profilurile a peste 30 de agenții digitale (informații despre servicii oferite, echipă, management, acționariat, portofoliu de clienții, campanii dezvoltate, premii)
  • Campionii blogosferei: Cine sunt cei mai influenți bloggeri?
  • Campiopnii vlogosferei: Cine sunt cei mai influenți vloggeri?
  • Top 50 vloggeri români
  • Blogosfera din România: bloguri generaliste, bloguri de fashion & beauty, bloguri culinare, bloguri de tehnologie, bloguri de turism, bloguri despre relații de cuplu, bloguri de sport și stil de viață sănătos, bloguri de design, bloguri de cinema, bloguri de cultură, bloguri de lifestyle.
  • Top 30 conturi de Instagram

Digital Report 2018 – descărcare

Digital Report 2018 este un proiect Biz Agency, realizat cu sprijinul Zelist Monitor și Screen Native. Poate fi comandat atât în format tipărit, cât și sub forma unui pdf online aici: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2018/digital-report/ 

Costul de achiziție este 50 lei (TVA inclus).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *