Biz Innovation Forum, un eveniment dedicat inovației și tehnologiei, ce va avea loc pe 18 aprilie

Revista Biz organizează Biz Innovation Forum pe 18 aprilie la o ediţie dedicată erei smart, unde se va discuta despre cum se adaptează companiile la inovație și care sunt schimbările pe care le aduc tehnologiile în businessul de azi. Revista Retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului.

BizTehnologia schimbă modele de business și aduce noi provocări pentru economie și afaceri. Inovația înseamnă aplicații mobile, roboți, inteligență artificială, dar și procese de business care schimbă felul în care companiile operează în noul mediu always-on. Provocarea constă în a ști să identifici, să implementezi și să maximizezi impactul ideilor inovatoare la nivelul întregului business.

Între cele mai așteptate momente ale conferinței se numără și lansarea studiului Cele mai puternice 30 de Branduri Tech din România și dezbaterea despre inovație în România: INOVĂM SAU IMPLEMENTĂM?

Programul evenimentului va fi împărțit în trei secțiuni:

  • Smart up your life! – Lumea de business a intrat în era smart. Inovația înseamnă aplicații mobile, roboți, inteligență artificială, dar și procese de business care schimbă felul în care companiile operează în noul mediu always-on.
  • Studiu: Cele mai puternice branduri tech din România – Studiul realizat de revista Biz și Unlock Market Research își propune să identifice cele mai iubite și mai de încredere branduri din tehnologie pentru consumatorii români.
  • Inovăm sau Implementăm? – dezbatere despre inovație în România: Cât este inovația reală și cât este implementare?

Dintre speakerii conferinței îi amintim pe: DRAGOȘ NEDELEA, Manager ICT Business Development, Telekom Romania; IOANA CRISTINA SAVU, Sales Channels Management Director, GarantiBank; ROXANA SUNICA, Director Marketing, FEPRA – OTR; TUDOR JURAVLEA, Co-founder Design Thinking Society; RADU MOLDOVAN PETRUȚ, Director de marketing, Pernod Ricard România; MIHAI TOADER-PASTI, General manager, EFdeN; FLAVIAN CRISTEA, Digital strategist, Grapefruit; MAGDA ROPOTAN, Co-founder, Design Thinking Society; VICTOR CIUPERCĂ, Director general amb Holding România.

Vino pe 18 Aprilie la Biz Innovation Forum şi află inovaţiile şi modele de business care schimbă lumea!

Biz

Biz este brandul care reunește o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Redacția s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „Biz Innovation Forum, un eveniment dedicat inovației și tehnologiei, ce va avea loc pe 18 aprilie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *