Revista retail-FMCG.ro oferă 5 invitații gratuite la evenimentul retailArena – Innovation in Retail din 4-6 noiembrie

În perioada 4 – 6 noiembrie, la hotel Howard Johnson din Bucureşti, va avea loc a  doua ediţie a conferinţei retailArena – Innovation în Retail, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comerţului tradiţional şi online din acest an. Va fi un maraton al discutiilor intre profesionisti structurat pe trei zile distincte, reunite in jurul unei idei centrale: amprenta digitalului in magazin, produs si extindere. Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

4 noiembrie, prima zi a retailArena – Innovation in Retail este dedicată felului în care retailerii şi proprietarii de spaţii comerciale regândesc expansiunea, dar şi felul în care arată în prezent proprietăţile din portofoliu pentru a avea succes pe o piaţă în schimbare, în care mediul digital câştigă tot mai mult teren. Specialişti în retail, imobiliare sau comunicare vor dezbate tendinţele şi vor prezinta solutii inovatoare.

Într-un context în care digitalul prinde avânt nu doar retailerii trebuie să aibă o prezenţă tot mai activă online ci şi produsul trebuie să comunice în mediul virtual cu potenţialii consumatori. Cele mai noi tendinţe, dar şi studii de piaţă şi best practice în domeniu vor fi capetele de afiş pe 5 noiembrie, în a două zi a conferinţei retailArena – Innovation în Retail.

6 noiembrie va fi ziua dedicată vânzărilor multichannel. Într-o piaţă în care aproape săptămânal există o nouă intrare majoră pe segmentul de e-commerce devine din ce în ce mai importantă o abordare consistentă şi unitară a tuturor canalelor de vânzare pentru a se crea o sinergie cât mai bună. Cum să nu îţi canibalizezi propriile vânzări şi să câştigi încrederea clienţilor pe Internet veţi afla alături de marii jucători şi specialiştii din e-commerce într-o zi plină cu dezbateri, studii şi prezentări interactive.

Lista completă de speakeri

revista retail-FMCG.ro oferă 5 invitaţii gratuite la evenimentul retailArena – Innovation in Retail

rA-retail-fmcg- poza concurs300x200Dacă nu aţi reuşit încă să vă achiziţionaţi o invitaţie la acest eveniment, revista retail-FMCG.ro, partener media al evenimentului retailArena – Innovation în Retail, vă oferă 5 invitatii gratuite la eveniment, cu acces la toate cele trei zile ale conferinţei. 

Cei care doresc o invitatie la unul dintre cele mai interesante evenimente dedicate retailului FMCG, pot trimite un e-mail la adresa revista@retail-FMCG.ro ce va conţine o întrebare adresată speakerilor conferinţei retailArena – Innovation în Retail.

Răspunsurile sunt aşteptate până la data de 3 noiembrie, ora 12.00, insotite de câteva date pesonale (nume, companie, funcţie şi domeniu de activitate). Cele 5 invitatii vor fi atribuite celor mai provocatoare 5 întrebări, întrebări care vor fi adresate în mod direct speakerilor chiar de câştigătorii acestui concurs, în cadrul conferinţei retailArena – Innovation în Retail, din perioada 4 -6 noiembrie.

Cei 5 câştigători vor fi anunţati, via e-mail, în cursul zilei de luni, 3 noiembrie 2014.

Succes!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Revista retail-FMCG.ro oferă 5 invitații gratuite la evenimentul retailArena – Innovation in Retail din 4-6 noiembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: