Romanian Business Consult a implinit 20 de ani de activitate

Cel mai mare producator de software si distribuitor hadware pentru retail, Romanian Business Consult, a sarbatorit saptamana trecuta 20 de ani de activitate. Cu ocazia acestui eveniment Romanian Business Consult a prezentat noua identitate vizuala ce marcheaza intrarea RBC intr-o noua etapa de dezvoltare precum si planurile de viitor ale companiei.

Romanian Business Consult este expertul in solutii informatice pentru retail si industrie, oferind clientilor sai o gama larga de echipamente performante si solutii de ultima generatie care ajuta companiile sa economiseasca resurse si sa isi eficientizeze fluxurile. Principalele segmente acoperite de specialistii Romanian Business Consult sunt industria si retailul, industria carnii fiind una din zonele de excelenta ale companiei.

RBC ofera solutii software si hardware unei game foarte largi de clienti, incepand cu magazine mici si mijlocii, activand independent sau in cadrul unei retele si pana la lanturi de magazine tip discount, lanturi de supermarketuri si hipermarketuri, magazine de mobilier si bricolaj. RBC furnizeaza echipamente POS (punct de vanzare) in diverse configuratii, precum si intreaga gama de solutii software specializate in gestiunea acestui tip de afacere.

Solutiile propuse de RBC raspund provocarilor actuale din retail si industrie – specialistii companiei ofera consultanta fiscala si suport pe toata durata procedului de certificare a solutiilor, solutii proprii personalizate, solutii adaptate pietei locale, asistenta tehnica (service) si echipamente performante.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *