Next_Capitall

Romanian Retail Real Estate Forum – Cum schimbă era digitală regulile jocului în retail

Romanian Retail Real Estate Forum este cel mai important eveniment anual dedicat tendințelor în piața locală de retail, cu focus pe real estate, organizat de GOVNET. Revista Retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

Romanian Retail Real Estate Forum 2017Evenimentul care se va desfăşura în dată de 26 octombrie la Hotel Intercontinental va dezbate, în cadrul celei de a IV-a ediţii, provocările pe care le întâmpina companiile din domeniu în era digitală, dar şi soluţiile pe care acestea le pot implementa pentru a îmbunătăţi experienţă consumatorilor în mediul offline.

Asistăm la o schimbare a paradigmei în dezvoltarea pieţei de retail: centrele de shopping singulare, tradiţionale, încep să lase tot mai mult loc unui alt tip de concept, care se axează pe crearea unei comunităţi, a unui sentiment de apartenenţa din partea publicului ţintă.

Organizat de GOVNET Conferences, evenimentul va reuni dezvoltatori şi manageri de shopping mall-uri, consultanţi în real estate, reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante lanţuri de retail din România, ai instituţiilor financiare, ai companiilor de avocatură – toţi actorii relevanţi care trebuie să lucreze împreună, creativ, pentru a-i face pe consumatori să petreacă mai mult timp în mediul offline, mai ales în contextul în care comerţul online rupe tot mai mult din retailul tradiţional.

Tematica de discuţie a primei sesiuni a Romanian Retail Real Estate Forum este “Unde să investeşti resurse în retail”, cu subiecte punctuale pe agenda, precum mixul potrivit în retail, experienţă consumatorului, importantă optimizării consumului de energie în dezvoltările de retail, care sunt noile tehnologii de luat în calcul, viitorul retailului din perspectiva divertismentului.

A două sesiune va pune „punctul pe i” într-o problema tot mai stringentă pentru piaţă de retail – provocările dezvoltărilor tradiţionale în era shopping-ului online. Speakerii vor răspunde la întrebări precum: „Cum pot inova retailerii şi dezvoltatorii centrelor de shopping astfel încât să facă faţă competiţiei din mediul online?”, „Cum a transformat social media experienţă noastră de shopping în magazine?”, „Care este efectul cumpărăturilor online asupra numărului, mărimii şi locaţiei magazinelor pe care un retailer plănuieşte să le deschidă?”, „Cum pot crea retailerii o legătură viabilă între mediul online şi cel offline?”

Speakeri Romanian Retail Real Estate Forum 2017

 • Ali Ergun Ergen, General Manager, TBE Solutions;
 • Tudor Popp, Managing Director, REC Immpuls;
 • Sorin Blaga, General Manager, Liebrecht and wooD România;
 • Roxana Dudău, Associated Partner, Noerr;
 • Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin;
 • Andrei Pogonaru, CEO Veranda Mall;
 • Ruxandra Stoian, Key Account manager, Philips Lighting;
 • Bogdan Mugescu, Expansion Director, Fru Fru;
 • Florin Popa, General Manager, Vitalis Consulting;
 • Florinel Chiş, Director, ARMO;
 • Şerban Radu, Co-Founder, Librăria Cărtureşti;
 • Mircea Isvoranu, Fruits and Vegs Manager, Carrefour România.

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informaţii concentrate pe realitatea economico-politică şi pe climatul de afaceri ale României, fiind totodată organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul GOVNET este să fim o sursă reală de informaţii şi de analize specifice din zona de business pentru cei interesaţi să investească în ţară noastră şi, de asemenea, să promovăm parteneriate prin intermediul celei mai de succes platforme de informare şi networking direct în cadrul evenimentelor de înalt nivel şi conferinţelor de afaceri.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Romanian Retail Real Estate Forum – Cum schimbă era digitală regulile jocului în retail
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: