S-a deschis al treilea magazin real in Timisoara

A treia locatie real din orasul Timisoara s-a deschis azi, 3 Decembrie, in Str Aeroport nr 86, Comuna Ghiroda ( spre Lugoj ), retail-erul german  respectandu-si traditia de a deschide magazine in preajma Sarbatorilor de iarna sau de Paste.

real 3 TM

Iata ca, dupa un an 2009, mai secetos in deschideri, real deschide inca o locatie, dupa cea din Bucuresti – Cotroceni iar numai peste inca cateva zile o va deschide pe ultima din acest an, real Ploiesti ( mai exact pe 10 Decembrie ), ajungandu-se astfel la un numar total de 24 de magazine.

Revenind la magazinul nou deschis din Timisoara, acesta se incadreaza ca marime si format in tipicul magazinului real : 7.500 mp suprafata de vanzare si 500 de locuri de parcare. E magazinul care – se pare – a prins foarte bine aici, la Timisoara. Dealtfel, primul hypermarket dechis in Timisoara a fost real hypermarket. Prima excursie de cumparare intr-un hypermarket in Timisoara, s-a facut in real, in martie 2006.  Acesta a ramas preferatul timisorenilor. Cum concurenta nu s-a inghesuit sa deschida ( exista un Kaufland si de la sfarsitul lui Noiembrie s-a deschis si Auchan ), real a mai deschis o a doua locatie, in Noiembrie 2007 si cu cea de azi, Timisoara se alatura Bucurestiului cu cate 3 magazine real deschise.

Urmeaza real Ploiesti pe 10 Decembrie…

2performant.com

Un comentariu la „S-a deschis al treilea magazin real in Timisoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *