S-au ales câștigătorii competiției METRO Chef

Zilele de 20 si 21 octombrie 2011 au fost dedicate concursului METRO Chef – Marea Finală, desfăşurat în METRO Militari, unde s-au întrecut cei mai pricepuţi bucătari din ţară.

Marele câştigător al acestei competiţii este Restaurantul „La Cantine du Nicolai” Bucureşti, prin reprezentanţii săi, domnii, Marius Petrut Buzdugan şi Dănuţ Panait. Marele Premiu constă în câte o bursa de studiu, pentru fiecare dintre cei doi echipieri, la prestigiosul program „Authentique French Cuisine” al Institutului Paul Bocuse din Franţa.

Început în luna aprilie în magazinul METRO Băneasa, periplul gastronomic a continuat pe tot parcursul primăverii şi verii cu etapele regionale de la Iaşi, Craiova, Constanţa, Braşov, Timişoara şi Cluj, în care s-au selectat finaliştii METRO Chef 2011.

Cei mai buni dintre participanţi au fost selecţionaţi cu mare plăcere de un juriu prestigios, din care au făcut parte Horia Vîrlan, Maestrul în Arta Culinară; Gabriela Berechet, Preşedinte al Federaţiei Bucătarilor din România şi Samuel Le Torriellec, Executive Chef în Bucureşti; Patrick Guibet, Executive Chef; Silvia Ailincăi, Chef Patissier şi Constantin Eremia, Executive Sous Chef, reprezentanţi ai Centrului de Pregătire în Gastronomie din cadrul METRO Cash & Carry România.

Alături de marii câştigători ai competiţiei METRO Chef care îşi vor putea rafina stilul artei culinare în Franţa, la Institutul „Paul Bocuse”, câştigătorii medaliilor de argint şi bronz vor urma module de şcolarizare în cadrul Centrului de Pregătire în Gastronomie, din cadrul METRO Militari, şi premii constând în echipamente de bucătărie.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *