Save the date: 16 – 19 mai 2018, EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail

În perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro. Pe data de 17 mai 2018, în cadrul expoziţiei, într-un spaţiu special amenajat, va avea loc şi conferinţa EXPO SHOP, organizată de publicația retail-FMCG.ro și Euroexpo.

Expo ShopPrima ediţie a evenimentului EXPO SHOP – Future Retail Solutions, ce va avea loc în noul pavilion B2 din cadrul centrului expoziţional Romexpo, va prezenta cele mai noi soluţii şi tendinţe din retail, expoziţia adunând cei mai importanţi furnizori de servicii, soluţii şi echipamente pentru retail din România.

Printre furnizorii de servicii şi soluţii pentru retail, ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului EXPO SHOP, se numără furnizori de: mobilier de magazin, sisteme de montare, de dispunere şi de comunicare vizuală a produselor, sisteme de iluminare, sisteme de refrigerare, echipamente şi servicii de catering, servicii de management energetic, pop marketing, tehnologii şi echipamente pentru retail, proiectare şi construcţie standuri de expunere, marketing experenţial, servicii de software, logistică şi depozitare şi alte servicii generale.

Save the Date: 16 – 19 Mai 2018, ROMEXPO, Pavilion B2

Conferinţa EXPO SHOP

În data de 17 mai 2018, în cadrul expoziţiilor Expo Shop şi Pack Expo, într-un spaţiu special amenajat, va avea loc şi Conferinţa EXPO SHOP, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail dar şi industriei de retail & FMCG, în general, având drept speakeri manageri de top din companii de retail, FMCG şi research.

Mai multe detalii despre Conferinţă, în curând.

Cui se adresează evenimentul EXPO SHOP?

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii şi echipamente pentru retail îşi vor expune cele mai noi soluţii şi inovaţii pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mişcare.

Credit Foto: shutterstock.com

Evenimentul EXPO SHOP se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar se adresează şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc). În cele 4 zile ale evenimentului, între 8.000 şi 10.000 de profesionişti din aceste industrii sunt aşteptaţi să viziteze prima expoziţie din România dedicată retailului.

Expozanţi

Noul Pavilion B2 de la Romexpo va aduna în zona expoziţională un total de peste 250 de expozanţi – Târgurile Expo Shop şi Pack Expo – pe o suprafaţă totală de 16.000 de mp. Principalele zone expoziţionale sunt: EXPO SHOP, cu servicii şi soluţii pentru retail şi consacrata expoziţie PACK EXPO, ce conţine zonele de ambalare, echipamente marcare şi etichetare, logistică, echipamente producţie ambalaje plastic/sticlă, echipamente producţie ambalaje hârtie şi carton şi zona de ambalaje de carton şi hârtie.

Pentru înscrieri şi pachete de sponsorizare la conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de publicația retail-FMCG.ro şi Euroexpo, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Târgul PACK EXPO

După succesul obținut încă de la prima sa ediție, cea din 2016, PACK EXPO a devenit cea mai mare expoziție din sud-estul Europei pentru industria ambalajelor, iar în acest an, liderii de piață ai industriei de profil îşi dau întâlnire la târgul regional din București.

Evenimentul PACK EXPO 2018 va avea loc între 16 și 19 mai 2018, în noile pavilioane ale Centrului Expozițional ROMEXPO București, în paralel cu evenimentul EXPO SHOP, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail.

PACK EXPO 2018 reprezintă un adevărat nucleu pentru inovaţii şi tehnologii, materii prime şi consumabile destinate producţiei de ambalaje, soluţii de ambalare, etichetare şi codificare, manipulare şi depozitare din industriile de profil (alimentară, băuturi, farma, cosmetică) şi industriile conexe.

EXPO SHOP – parteneriat media

Revista retail-FMCG.ro este şi partener media principal al evenimentului tip expo & conference EXPO SHOP 2018.

Pentru înscrieri şi pachete de sponsorizare la expo-conferinţa EXPO SHOP – organizată de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *