Next_Capitall

Selgros inaugurează pe 6 decembrie al 19-lea magazin din România

Selgros Cash & Carry va deschide marți, 6 decembrie 2011, al doilea magazin propriu din Constanța și al 19-lea pe care îl deține în România.

Amplasat pe Bulevardul Tomis nr. 387, într-o zonă comercială cu trafic intens, magazinul Selgros Constanța Nord va pune la dispoziția clienților săi un sortiment de 41.000 de produse alimentare și nealimentare, pe o suprafață de vânzare de 10.000 de metri pătrați. Noul magazin este amenajat conform noului concept Selgros, care oferă clienților un ambient prietenos, elegant și eficient, cu accesibilitate maximă pentru toate produsele. Vor fi disponibile și carmangeria, rotiseria și pescăria, ale căror produse se bucură de o mare apreciere în rândul clienților Selgros.

În ziua deschiderii, clienții care cumpără de minim 300 de lei din noul magazin Selgros Constanța Nord vor primi premii în bonuri valorice de 500, 100 sau 30 de lei. Pe lângă promoțiile de Sărbători existente în toată rețeaua Selgros, câteva sute de produse vor avea prețuri speciale, valabile numai în Constanța, în prima săptămână de funcționare.

Cu această ocazie, Selgros devine partener oficial al Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” din Constanța. Pentru a marca această colaborare, Gheorghe Hagi va oferi clienților Selgros o sesiune exclusivă de autografe, vineri, 9 decembrie 2011, între orele 15.00 și 16.00, în magazinul Selgros Constanța Nord.

Selgros a investit în noul magazin aproximativ 20 de milioane de euro și a creat 260 de noi locuri de muncă. Compania Selgros Cash&Carry România face parte din grupul elvețian TransGourmet Holding SE și este de peste zece ani unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc. Selgros deține 19 magazine în România și a înregistrat în anul 2010 o cifră de afaceri de 3,2 miliarde lei și un profit de peste 100 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Selgros inaugurează pe 6 decembrie al 19-lea magazin din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: